anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

mama kuby - Basia

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

mama kuby - Basia

Witam i proszę o opinie znawców i sympatyków fotografii. To jedna z pierwszych moich serii. Cały czas czytam, podpatruję, przeglądam, jednym słowem - uczę się.
Pozdrawiam

1 004 ODPOW. 1 004
profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Witam Mistrzynię ... i wszystko jasne :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
mamakuby
Poszukiwacz

Dziękuję za komentarze :c22
Przebywamy chwilowo nad morzem... Zapraszam więc na nadmorsko-podróżniczo-spacerowe kadry

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Zdjęcia jak zwykle udane, Aniu, ale charakterek Kuby, to chyba na ostatnim najbardziej widać... :thumbsup:

------------------------------
fotoamator
grzechoslaw
Początkujący

Pewnie się powtarzam, ale zaglądam tu z wielką przyjemnością (a jak by tak 148. w B&W? :c34 ).

Jane-----
Początkujący

Sliczne zdjecia, jest sie od kogo uczyc :) Widze tez, ze model aparatu inny, wczesniej chyba fotografowalas 300?

profile.country.pl_PL.title
kuraq.
Poszukiwacz

Cześć Aniu :c20
149 i 150 są świetne, dobrze się je ogląda :c4
Jak jeszcze jesteście nad morzem, to udanego wyjazdu:D

artkoz8
Początkujący

Uchylam kapelusza przed mistrzynią :c37 jak zwykle bardzo udana wrzuta.

sadam_
Użytkownik

Po raz kolejny piękna wrzutka :c4

mamakuby
Poszukiwacz

Dziękuję za komentarze.

kuraq napisał(a):

Jak jeszcze jesteście nad morzem, to udanego wyjazdu:D

Właśnie wróciliśmy - siedzę teraz i walczę z zapchaną kartą i zawalonym dyskiem...

Jane napisał(a):

Widze tez, ze model aparatu inny, wczesniej chyba fotografowalas 300?

Tak - zmieniłam na 580, ale mojej trzysetuni absolutnie się nie pozbyłam :smileyhappy:

grzechoslaw napisał(a):

a jak by tak 148. w B&W? :c34 .

Pozostanę przy swojej wersji. NIe widzę tego w BW

Tadeusz napisał(a):

Zdjęcia jak zwykle udane, Aniu, ale charakterek Kuby, to chyba na ostatnim najbardziej widać... :thumbsup:

Kubi pokazuje charakterek przy każdej nadarzającej się okazji. Jeszcze nie uchwyciłam jak świga się na podłogę w złości;)
I pozwolę sobie jeszcze jedno wrzucić... Rano obudził nas cuuudny śnieżek. Tata Kuby pakował toboły do auta a my po śniadanku myk na fotki. Jak widać nie był szczęśliwy

Deviant.
Użytkownik

Postęp jest aż za bardzo widoczny w Twoich pracach.
Miło się je ogląda, tym bardziej, że ja na tym temacie (fotografia portretowa dzieci) poległem...
Będę uczył się od Ciebie a może kiedyś moje ekspozycje nabiorą lepszych kolorów i będą jaśniejsze :c20

Moi faworyci to 149, 150 i 151

Pozdrawiam :c4