Podziel się wrażeniami!
Na początek fota zrobiona nad Biebrzą w majowy łykiend
I żeby było politycznie z A700 + 11-18
Gdyby nie te chabazie po prawej stronie byłoby niezłe lustrzane odbicie Podoba się
Vena napisał(a):
Gdyby nie te chabazie po prawej stronie byłoby niezłe lustrzane odbicie Podoba się
Mirku, ciekawi mnie jedno - stałeś na kładce czy mostku, czy też brodziłeś po sam pas ?
mitech napisał(a):
Vena napisał(a):
No niestety nic nie mogłem zrobić.
Na innej ogniskowej jak 11 mm nie było by odpowiedniego efektu.I nie miałem żadnej żerdzi czy innej łopaty aby się tego pozbyć. No chyba ,że w PSie
mitech napisał(a):
Vena napisał(a):
Na innej ogniskowej jak 11 mm nie było by odpowiedniego efektu.I nie miałem żadnej żerdzi czy innej łopaty aby się tego pozbyć. No chyba ,że w PSie
Mycroft napisał(a):
Mirku, ciekawi mnie jedno - stałeś na kładce czy mostku, czy też brodziłeś po sam pas ?
kux napisał(a):
mitech napisał(a):
Vena napisał(a):
kosę do plecaczka czas przytroczyć....
nigdy nie wiadomo.... a może i na sztorc kiedys postawic przyjdzie....
Biebrzy ciąg dalszy.Ptaszków małych kilka
No, no... Rośnie mi konkurencja ....
Fajne fotki. Trochę mi brakuje zbliżenia, ale rozumiem, że to pewnie robione "z podchodu", więc i tak bardzo dobrze
StachP napisał(a):
No, no... Rośnie mi konkurencja ....
StachP napisał(a):
Fajne fotki. Trochę mi brakuje zbliżenia, ale rozumiem, że to pewnie robione "z podchodu", więc i tak bardzo dobrze