Podziel się wrażeniami!
Na początku chciałbym powitać wszystkich odwiedzających moje tematy i podziękować, że zawsze jesteście w stanie udzielić pomocy potrzebującemu
Nadszedł czas "pochwalić" się swoimi fotkami, które zrobiłem w ciągu półrocznego obcowania z lustrzanką. Chciałbym, abyście pokazali mi moje błędy i naprowadzili na słuszną ścieżkę.
Oglądającym życzę stalowych nerwów, a sobie uporu i ciągłego dążenia do lepszych fotek.
Message was edited by: Quartz.
Bardzo podoba mi się 221, układ chmur, ich podświetlenie przypomina morskie fale...coś niesamowitego.
217,218,219 - no mnie się bardzo spodobały.
shprot napisał(a):
:c37
217,218,219 - no mnie się bardzo spodobały.
Lajam,bart_m26,KarolG,shprot,Rutek68
Bardzo dziękuję za wizytę i pozostawione komentarze.
Miło mi, że landszafty Wam się spodobały
pluskanko dobre
z ostatnich 217,218,219
Długo zastanawiałem się czy coś tutaj pisać, ale chyba jednak powinienem.
Najlepsze za Lajamem 217-219, ale jednak raczej słabe. Nie wiem czym focone, ale 217 i 219 powinno nosić tytuł winieta, bo to ona jest motywem przewodnim.
218- staranny kadr, ale jakoś takie szare
220- jakoś kadr nie do końca OK, bo czuć pustkę po prawej
221- coś się kroiło w warunkach świetlnych , ale skończyło się na burych kolorach i monotonii pozbawionej pierwszego planu
223- maciupki ptaszek w gąszczu liści
Nie chcę być niemiły, ale komentowanie nie polega na głaskaniu po głowie(przynajmniej ja tego oczekuję). Pozdrowienia i życzę owocnego focenia.
akamel, dziękuję za wytkniecie błędów i pozostawione swojego komentarza.
Spróbuje się troszkę obronić - w 217 i 219 to nie winieta, tylko z braku filtra polowkowego próbowałem ratować niebo dokładając filtr w obróbce.
220- nie mialem pomysłu jak to skadrowac, za każdym razem miałem pustkę po lewej lub prawej stronie. Nie znalazłem nic, co mogłoby wprowadzić równowagę do kadru.
Teraz Was zarzucę zdjęciami z wypadu nad Bałtyk Mam nadzieję, że jakieś się spodobają
cała seryjka przyjemna. Może 226 ciut ciemne.
Morze kocham, tak więc każdy obrazek znad niego podoba mi się...
224 - Ogniskowa 50mm i tak blisko, zdjęcie było kadrowane...aż tak nad głową ci skubana przeleciała?
Plaża w Dębkach? czy to tam gdzie jest jedna z najszerszych plaż na wybrzeżu? ech szkoda, że nie miałeś szerszego obiektywu, nie uważam ponadto aby było za ciemno.