Podziel się wrażeniami!
Ponieważ miałem przyjemność i możliwość być akredytowanym photographem
Na_170035.jpg
Na_170040.jpg
PS. poprawiłem kompresję - myślę, że jest lepiej - sorry.
cdn.
Witam.
Pozwolę sobie skomentować.
Zdjęcia przez duże "S".
Super.
A pieska nie chciał bym spotkać jak by był bardzo głodny
Chyba przez duze "Z"
Skoczek napisał(a):
Chyba przez duze "Z"
Tadeusz napisał(a):
Ale wracając też były ładne miejsca.
37. Zabawa z kijkiem
_DSC0488.jpg
Groźna bestia ...
Cóż, zachciało się i m nie, ptaszków. Ale widać, że to nie jest obiektyw "G", tylko zwykła sigma
38.
_DSC0566.jpg
39.
_DSC0737.jpg
40.
_DSC0758.jpg
A do tego ptaki się mnie tradycyjnie boją i wieją gdzie pieprz rośnie (a przecież to nie są pieprzojady)
No wtrącę te swoje trzy grosze... Mogę, mogę ?
Pierwszy ptaszek - cóż... Wiem co miałeś na myśli pisząc ostrość...
Drugi się mnie najmniej podoba choć prawdopodobnie był najtrudniejszy do ustrzelenia
Trzeci... nooo, chciałbym mieć tyle refleksu (albo opanowania) żeby coś takiego strzelić Dla tego właśnie trzeciego zdjęcia jeszcze nie raz tu zajrzę
No, pierwsze dwa, dość mocno wykadrowane, bo z dużej odległości (najdalej był ten myszołów czy tam inny jaszczomp), a ta sójeczka wyprysnęła z krzaków po jednej i schowała się w krzakach po drugiej stronie dróżki.
I trzeba oddać sprawiedliwość A700, że zdążyła wyostrzyć i nawet 3 strzały oddać, zanim cel zniknął Jest naprawdę szybka. Z D5D, obawiam się, w tych warunkach, nie zrobiłbym ani jednego zdjęcia.
O kurde! Jestem pod wrażeniem Tadziu, boś stworzył całkiem inny album od tego, który znam i jaki spodziewałem się tu zobaczyć
Szkoda, że nie ma podstawowych (dla mnie) emotek i nie mam jak Cię nagrodzić brawami
Tu nawet podstawowej "O.K.'ejki" nie ma