Podziel się wrażeniami!
Komentować zacząłem a nie pokazałem nic swojego, więc trzeba to zmienic
Miłego oglądania.
DSC08528i.jpg
DSC08544i.jpg
DSC08576i.jpg
Pierwsza Ania bardziej mi się podoba. Zdjęcie wzbuca bardzo przyjemne uczucia, emocje. Ma w sobie to coś, dzięki czemu miło patrzy się na obrazek. Drugie też jest ładne, ale wg mnie zwyczajne.
Gratuluję córeczki, życzę dużo zdrowia i oczywiście czerpania sporo radości z rosnącej latorośli.
Adamie Ania 2 to cały Ty Tylko strasznie jej mało zapodajesz
DSC08544i.jpg
Witam choć nie przepadam za pająkami ten robi na mnie pozytywne wrażenie
Ania dziękuje wszystkim pięknie za komplementy
Tadeusz - jak tylko posiądę taką umiejętność to jej te oczka rozjaśnię:)
karolca - gdybym nacisnął spust ułamek sekundy wcześniej - byłyby emocje. Ponieważ Ania jest jeszcze malutka to na jej twarzy goszczą przeróżne grymasy zmieniane z zawrotną częstotliwością
SZFENDAK - Ania będzie częstym gościem w albumie (żona zastanawia się czy zrobię jej więcej zdjęć w ciągu roku niż naszemu psu:) ), ale chwilowo ciężko jest zrobić coś fajnego - za oknem zimno, a w domu ciemno. W tych krótkich chwilach gdy świeci słońce mała śpi:( A tak przy okazji to może Kolega założy jakiś album - bo widzę ostatnio fajne sikorki a na NK jakoś średnio mi się je ogląda
betssy - cieszę się, że się coś spodobało. Pajączków pewnie będzie więcej bo jakoś lubię je focić
No to skoro o chłopaku wspomniałem, to go przedstawmy:
Wiem jak ciężko foci się dzieci (w każdym wieku).
Psiak śliczny, ale tak trochę ma za nisko pysk na tym zdjęciu. Źle mi się patrzy. Jak obcięłam trochę tła z góry i proporcje między górnym odstępem od ucha do góry a dolną od końca pyska na dół - jest ok.
Namieszałam, sama już nie wiem o co chodzi
Podejrzewam, że Córcia pobije psiaka
Zeus- rozrabiaka co chciał mnie ugryźć śliczny A album może wreszcie się skuszę :smileyredface:
Próbowałem się troszkę pobawić w PSie. Jest lepiej? Czy lepiej nie mówić?
sadam napisał(a):
Próbowałem się troszkę pobawić w PSie. Jest lepiej?
karolca - czy mądra to się okaże za kilka lat, na razie jest dobrze i daje spać w nocy
Ostatni opogoda nie rozpieszcza, brakuje słońca, jest mokro i z domu się wyjść nie chce. Na szczęście czasami trzeba przewietrzyć Anulkę, więc powstały takie pstryki na spacerze:
Nowe zdjęcie Ani:)