Podziel się wrażeniami!
Komentować zacząłem a nie pokazałem nic swojego, więc trzeba to zmienic
Miłego oglądania.
DSC08528i.jpg
DSC08544i.jpg
DSC08576i.jpg
Tadeusz, Starosta, kropka33, kris - dziękuję, że wpadliście i wybraliście faworyta - 37. To zdjęcie to tzw. totalny fart - jako pierwszy wpadłem do tej hali i nie wiele myśląc podniosłem aparat do oka i nacisnąłem spust. Dziesięć sekund później nie dało rady nic poprawić bo zaroiło się od kilkunastu osób z aparatami.
Tadziu - zdjęcie z cynkowni widziałeś pewnie w zbiorowym z pleneru w Zabrzu. albo w moim albumie.
Kirs - ja miałem ułatwione zadanie, tylko Ty miałeś nogę w gipsie
No do Zabrza to masz rzut beretem, ale z wejściem do niektórych atrakcji mogą być problemy. Trzeba przyznać, że się Koledzy postarali o umilenie nam czasu - nie dało rady zaliczyć wszystkiego. Ty pewnie szalałeś z nowym wtedy 24-70 i modelką przywiezioną przez SFT? Koledzy uczynni byli i pewnie jakieś krzesełko podstawili
kris napisał(a):
żałuję, że nie mogłem wtedy aktywnie uczestniczyć na plenerku
człowiek mieszka tak blisko i pewnie nigdy tam nie pojedzie
........wrona i wrobel to jakies nieporozumienie..... Ty robiles to zdjecie czy jakies 3 letnie dziecko ?
hefren napisał(a):
........wrona i wrobel to jakies nieporozumienie..... Ty robiles to zdjecie czy jakies 3 letnie dziecko ?
Tadeusz napisał(a):
Bo ja z tego plenerku (niby tylko do piątku) też niewiele miałem za sprawą wspaniałej literatury Piotrowej
sadam napisał(a):
hefren napisał(a):
Spodziewałem się takiego wpisu
mitech - ta druciarnia to zakład produkcyjny więc z wejściem mogą być problemy.
A teraz taka sobie sójeczka z dzisiejszego spaceru.
fajna sójeczka.. też mi się marzą zdjęcia ptaków, ale muszę najpierw na szkło uzbierać
37 i 38 - chociaż 37 zdecydowanie bardziej - najbardziej!
Racja, pogoda dopisuje do focenia
ładna sójka jak się patrzy