Podziel się wrażeniami!
Witajcie w kręgu starych znajomych na nowym forum, mam nadzieję, że po obejrzeniu zdjęć w tym dziale wiele osób świeżych w systemie lub zastanawiających się nad wyborem lustrzanki otrzyma dowód na to, że sprzętem z bagnetem A można zrobić dobre fotki i że można dzięki niemu czerpać wielką radość i satysfakcję z fotografowania (bo o to przecież chodzi a nie o oglądanie się na innych). Na początek trochę szufladowo.
1120.jpg
2muchowka-czb.jpg
molo jest ciekawe, ale owad, jest super.
łojezu a jak ty tą pszczole złapałeś w locie !!?? szok genialna
to mucha, a ten typ lubi sobie zawisnąć, więc pewnie nie było trudnochodus napisał(a):
łojezu a jak ty tą pszczole złapałeś w locie !!?? szok genialna
Strzały naprawdę celne!
Tak, to nie pszczoła, pszczoły jeszce będą, ten owad lubi sobie na krótko zawisnąć ale makro robię w manualu i wcale nie tak łatwo w sensownym odwzorowaniu ją złapać przy małej głębii ostrości bez zamrożenia ruchu skzydełek z jednoczesnym zachowaniem ostrości na oczach i zbalansowaniem naświetlenia pierwszego i drugiego planu, dobre ćwiczenie cierpliwości.
Dzięki za odwiedziny
oba zdjęcia http://klubkm.pl/forum/images/smilies/thumbsup.gif
dopracowane, nieprzypadkowe
fajnie widzieć Twoje zdjęcia, bo na kkm alubmu niet
Świetne foty. Dwójka piękna ale nie mój klimat bo robaczki jakoś mnie nie podniecają, za to jedynka... hmmm to jest to co lubię i tak jak lubię! Świetna fota!
Danke chłopakowcy za odwiedziny, Kris - album na KKMie jeszcze gdzies tam jest, dawno niczego do niego nie wrzucałem ale niedługo jak będę miał na czym obrabiać fotki, to chyba go reaktywuję.
3 dziagułar
PICT2720.jpg
szkoda, że nie mogłem z innego kąta, były barierki
ale fajny i agresywny kotecek
ale niedługo jak będę miał na czym obrabiać fotki, to chyba go reaktywuję.