Podziel się wrażeniami!
Dawno nic w nie pokazywałam w Internecie, więc mam troszkę zaległości.
Na początek sesja na łódzkich targach Film Video Foto
Patrycja i Kamil
PICT8033-1.jpg
Gosiek fajnie oglądać zdjęcia z miejsc gdzie sie nie było.. ja to uwielbiam
A co do zdjęć to moge wyrazić tylko swoje subiektywne zdanie
27- inaczej bym skadrowała bo mi przeszkadza to drzewko po prawo
28- jak najbardziej ok
29- troche sie tam dużo dzieje jak dla mnie i za mało zaakcentowane to co chciałaś pokazać
30- dla mnie ździebko za ciemne
31- inaczej bym skadrowała
32 i 33 - fajne ale mam wrażenie jakby troche bez pomysłu, chyba że to typowe zdjęcia żeby tylko pokazać to coś co się widziało
Dla mnie i tak się super ogląda bo uwielbiam oglądać zdjęcia z miejsc gdzie mnie jeszcze nie było. I pamiętaj o tym o czym rozmawiałyśmy, każdy widzi po swojemu i każdemu podoba się coś innego... grunt żebyś ty była z nich zadowolona
Szanowne Anie dziękuję Wam obu za komentarze i odwiedziny
Sztokfisz to z niemieckiego a tutaj to nazywa się "tørrfisk". Póki co to wg mnie krzywdzisz najpiękniejsze miejsca w Nord-Norge. Na reportaż jak zauważyła koleżanka jest ok ale do galerii
Vena napisał(a):
W Norwegii byłam od 2 do 16 czerwca.
Tomek69N napisał(a):
Sztokfisz to z niemieckiego a tutaj to nazywa się "tørrfisk". Póki co to wg mnie krzywdzisz najpiękniejsze miejsca w Nord-Norge. Na reportaż jak zauważyła koleżanka jest ok ale do galerii
Vena napisał(a):
W Norwegii byłam od 2 do 16 czerwca.
Słyszałem opowieści o Norwegii... widziałem piękne zdjęcia, gdzie autorzy owych mówili, że kadry to same się "pchają" i wystarczy tylko naciskać spust migawki... Nigdy tam nie pojechałem... bo się bałem o aparat... po prostu ponoć zatrzaskałbym go na śmierć... Małgosiu... mam nadzieję, że w końcu pokażesz to co TAM najpiękniejsze...
Bez urazy, ale jak na razie żadne mnie nie porwało. Zapach ryb uwielbiam... i szkoda, że nie pachną... zdjęcia...
Dzięki Robercie za odwiedziny. Rzeczywiście Norwegia krajobrazowo jest rewelacyjna. Mam nadzieję, że ta wrzutka bardziej to pokaże.
Mały powrót na południe kraju.
Oooo, ta wrzutka jest bardzo apetyczna.
fajnie się czyta o Norwegii....dobrze, że poza zdjęciami dajesz takie opisy
30 -ogromne te suszarnie.Szkoda zaś, ze zdjęcie jest takie szarawe
31 - że poruszone, to chyba wiesz
32,33 - Ty ostrzegaj, żeby nie jeść/nie pić przed oglądaniem fotek 😜
33 - (masz dwa razy 33jkę ) - przyjemny widoczek. Taki czysty
34 - ło. Fajne Szkoda jedynie, że zieleń górska wchodzi w niebieski odcień, ale to już detal
35 - na tapetkę jak znalazł. Szkoda tej purpurowej dominanty na niebie (cookin ? )
36 - ciut jaśnie i najlepiej w BW bym to widział
Jak nadepnąć to od razu lepiej
Szkoda, że nie dotarliście do Troms. Mam kilka miejscówek ulubionych. Nie to nie
genialna wrzuta.pozdro