anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

bardzo bardzo bardzo amotorsko...

pati.ow
Początkujący

bardzo bardzo bardzo amotorsko...

Witam :)
Jestem zupełną amatorką jeśli chodzi o fotografię, nie mam nawet dobrego sprzętu, jednak lubię fotkować, tym co mam ( a na dzień dzisiejszy mam tylko.... tel. kom. z aparatem ) Wiem, że to żaden sprzęt, i dlatego chciałabym pokazać parę fotek nim zrobionych i proszę o radę, chciałabym sobie kupić jakąś może niedrogą lustrzankę, ale zupełnie się nie znam na tego typu aparatach, więc proszę o poradę, czy mogłabym nim robić jakieś fajne focie, czy mi to w ogóle wychodzi czy dać sobie z tym spokój, proszę o radę jakąkolwiek :) Pozdrawiam serdecznie :)

45 ODPOW. 45
pati.ow
Początkujący

OK. Dzięki za radę ;) Już poprawiłam usterkę :) Pozdrawiam :)))

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

15 - ta z oczami, wygląda na nieostrą. Pozostałe dwa, całkiem sympatyczne :thumbsup:

------------------------------
fotoamator
kamil1114
Początkujący

17 mi się podoba. Tak jak już Tadeusz powiedział 15 jest nie ostra.

pati.ow
Początkujący

Witam !! :D :)
Znów mnie tu dłuuuuuuugo nie było, ale tym razem jak wracam, to już z fajną nowinką... :) ;D
Doczeka.lam się wreszcie mojego upragnionego lepszego sprzęciku ;))))) Co prawda, nie jest to Sony..... i nie jest to lustrzanka, tylko kompakt (stwierdziłam, że żem jest jeszcze zbyt początkująca na lustrzankę ;p). Jest to Olympus SP590UZ.
Narazie sobie nim ćwiczę cykanie, żeby się oswoić.... :) I oto pierwsze próbki.... :D
Pozdrawiam i dziękuję za ewentualne poprawki i korekty - liczę na Was :))

pati.ow
Początkujący

Yyyy........ niechcący dodałam dwa razy to samo zdjęcie...... :P Zaraz to poprawie, jak da radę... :P

kamil1114
Początkujący

20 - bardzo , bardzo dobre zdjęcie. Mi się bardzo podoba :thumbsup:
21 - też nie jest złe