Podziel się wrażeniami!
Witam,
Kontynuując dobre wiadomości, mam przyjemność ogłosić, że w ramach Forum Sony rozpoczyna działalność . Do klubu można przystąpić wypełniając formularz, który dostępny poprzez panel użytkownika ( w zakładce profil ). W ramach klubu będą organizowane spotkania dla osób interesujących się fotografią. Zaproszenia oraz szczegóły przyszłych spotkań otrzymają osoby, które zapisały się do klubu. Mam nadzieję, że będzie to okazja, aby w miłym gronie spędzić czas przynajmniej kilka razy w roku.
Pozdrawiam,
I to jest bardzo ciekawa informacja
Trzeba się zastanowić
Cieszę się, że wreszcie wszelkie sprawy formalne zostały dopięte.
Chciałbym by, co najmniej trzy razy w ciągu najbliższego roku odbyły się spotkania klubowiczów. Miały by one formę warsztatów, plenerów... Przy okazji będziemy zapraszali zawodowych fotografów.
Planujemy również wyprodukowanie koszulek klubowych i innych gadżetów
Zapraszam gorąco do klubu.
nie chciałem pisać o tym wcześniej wolałem by te słowa padły od Ciebie
miejmy nadzieje że zacznie się ruch w "interesie"
no nie mam odwagi się zapisać
totalny ze mnie amator
Rafiki napisał(a):
Cieszę się, że wreszcie wszelkie sprawy formalne zostały dopięte.
Chciałbym by, co najmniej trzy razy w ciągu najbliższego roku odbyły się spotkania klubowiczów. Miały by one formę warsztatów, plenerów... Przy okazji będziemy zapraszali zawodowych fotografów.
Planujemy również wyprodukowanie koszulek klubowych i innych gadżetów
Zapraszam gorąco do klubu.
ja właśnie dlatego że jestem totalnym amatorem to się zapisałem. Dużo można się nauczyć podpatrując innych... i na to liczę. Z niecierpliwością czekam na plener czy warsztaty.
kropka33 napisał(a):
totalny ze mnie amator
No to się zapisuję :smileymrgreen:Rafiki napisał(a):
kropka33 napisał(a):
totalny ze mnie amator
Ale to nie jest klub dla zawodowców.
Dla jednych klub będzie miejscem gdzie można będzie się czegoś nauczyć, dla innych okazją do wymiany doświadczeń. Dla wszystkich okazją do spotkań.
Rafał, a czy oprócz członków przewidujecie również sympatyków...?