anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Foto Klub

profile.country.pl_PL.title
sonyadmin-----
Początkujący

Foto Klub

Witam,

Kontynuując dobre wiadomości, mam przyjemność ogłosić, że w ramach Forum Sony rozpoczyna działalność :c51. Do klubu można przystąpić wypełniając formularz, który dostępny poprzez panel użytkownika ( w zakładce profil ). W ramach klubu będą organizowane spotkania dla osób interesujących się fotografią. Zaproszenia oraz szczegóły przyszłych spotkań otrzymają osoby, które zapisały się do klubu. Mam nadzieję, że będzie to okazja, aby w miłym gronie spędzić czas przynajmniej kilka razy w roku.

Pozdrawiam,

118 ODPOW. 118
jareklubicz.
Poszukiwacz

Qrde myślałem ze tu sie przywitałem a jednak nie :smileyredface: sorki
wiec sie witam i kłaniam nisko :)

michal.stachu1
Początkujący

Ja też witam klubowiczów i mam takie pytanie - kiedy jest planowane najblizsze spotkanie Klubu ? bo mam dużą ochotę na spotkanie i nauczenie się czegoś od bardziej zaawansowanych użytkowników, bo sam jestem i jeszcze długo bedę amatorem :P

doslav.
Poszukiwacz

Witamy! http://klubkm.pl/forum/images/smilies/chlebisol2.gif

(...) i mam takie pytanie - kiedy jest planowane najblizsze spotkanie Klubu ?

Wróbelki ćwierkają coś o lipcu ale należy po prostu śledzić forum :D

michal.stachu1
Początkujący

Bardzo dziękuje, napewno będę śledził ;)
Mysle że spotkania i rozmowy z bardziej doświadczonymi fotografami pomogą mi bardzo dużo ;)
Pozdrawiam, :)

Piko89
Poszukiwacz

Aaa...i ja Witam wszystkich Panów i Panie...trochę spóźnione myśle że zostanie mi to wybaczone ;)

Quter-----
Początkujący

Ja też witam klubowiczów i mam takie pytanie - kiedy jest planowane najblizsze spotkanie Klubu ? bo mam dużą ochotę na spotkanie i nauczenie się czegoś od bardziej zaawansowanych użytkowników, bo sam jestem i jeszcze długo bedę amatorem :P

Spotkania w Warszawie odbywają się w każdą pierwszą środę miesiąca. Najbliższe spotkanie będzie 01.07.2009. Polecam śledzić ten wątek. viewtopic.php?f=80&t=2148 " target="_blank
Na najbliższym spotkaniu będzie jako dodatkowa atrakcja pokaz fotek z Nepalu i nie tylko.
Zapraszam

krzyho4
Początkujący

i ja sie do was przykleje , witam :c10

kamil1114
Początkujący

Witaj :c10
Fajnie , że coraz więcej osób z nami jest.

profile.country.PL.title
trutak
Użytkownik

Cieszy mnie wiadomość o klubie
bowiem Sony Alpha lubię :D

kamil1114
Początkujący

To dobrze trafiłeś , tutaj na forum wszyscy lubimy Sony alfę !! :D