Podziel się wrażeniami!
Witam,
Kontynuując dobre wiadomości, mam przyjemność ogłosić, że w ramach Forum Sony rozpoczyna działalność . Do klubu można przystąpić wypełniając formularz, który dostępny poprzez panel użytkownika ( w zakładce profil ). W ramach klubu będą organizowane spotkania dla osób interesujących się fotografią. Zaproszenia oraz szczegóły przyszłych spotkań otrzymają osoby, które zapisały się do klubu. Mam nadzieję, że będzie to okazja, aby w miłym gronie spędzić czas przynajmniej kilka razy w roku.
Pozdrawiam,
Witam http://klubkm.pl/forum/images/smilies/chlebisol2.gif
Bertone napisał(a):
Kar napisał(a):
myśle ze uda się nawiązać jakieś znajomości i wyruszyć wspólnie w plener...
... też tak myślę
Dzień dobry mam na imię Łukasz i chyba zostałem członkiem
niczym w AA (anonimowi alfacholicy)?
kki napisał(a):
Dzień dobry mam na imię Łukasz i chyba zostałem członkiem
niczym w AA (anonimowi alfacholicy)?
Tadeusz napisał(a):
AA - Aktywni Alfaholicy
Nawiazujac jeszcze do ostatniego Pleneru w Tucznie.
Wiekszosc z uczestnikow zlotu byla odziana w roznej masci trykoty z logo Sony i FotoKlubu.
Solidnie sie to prezentowalo i w zwiazku z tym faktem mam pytanie gdzie mozna sie zaopatrzyc w te produkty?
Podejrzewam,ze czesc z nich byla rozdysponowana na poprzenich Plenerach...na tym ostatnim ten proceder jednak nie zaistnial.Jakkolwiek dzieki za plecaki i czapki.Ten pierwszy matula mi rabnela ,czapka w sumie zostala ale moze jak wejde juz w wiek emerytalny to ja zarzuce.Fason troche zbyt powazny
Cóż, trzeba regularnie bywać na plenerachMonty napisał(a):
Solidnie sie to prezentowalo i w zwiazku z tym faktem mam pytanie gdzie mozna sie zaopatrzyc w te produkty?
Nie przejmuj się - mnie mój, rąbnęła córka - chodzi z plecakiem, w czapce, (na koszulkę za mała jeszcze) i twierdzi, że powinna dostawać gratyfikację za reklamę :smileymrgreen:Monty napisał(a):
dzieki za plecaki i czapki.Ten pierwszy matula mi rabnela
Tadeusz napisał(a):
Cóż, trzeba regularnie bywać na plenerach
"Nie znacie dnia, ani godziny..."
Zostanie ogłoszone "w stosownym czasie"
Trzeba pilnie śledzić forum
Witam Wszystkich
Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i w końcu postanowiłem dać o sobie znać. O ile to możliwe to z chęcią dołączę do klubu.
Pozdrawiam.
już to zrobiłeś...witaj w klubie