Podziel się wrażeniami!
słyszałem, że fajna miejscówka:> wybiera się ktoś w najbliższym czasie. może z okolic Wrocławia?
wratislavian napisał(a):
z tego co widzę to dla wrocławiaków (3 sztuki na forum) dojazd będzie następujący: z wrocławia do ostrowa wielkopolskiego - pośpiechem; przesiadka; ostrów wielkopolski do pleszewa - osobowym.
a z pleszewa co czym? to na oko 15km:> pks tam jakiś sunie?
ja od razu obstawiałem kalisz, jest pospieszny, a z kalisza dużo autobusów
Z wawy to też lepiej nie wygląda
Stacja w Kaliszu to Winiary?
Jeżeli tak to trzeba jechać do Łodzi Fabrycznej pośpiesznym, następnie przejść się na stację Łódź Kaliska i stamtąd do Kalisza Winiary, i dalej jakimś autobusem.
Jak szybko i bezproblemowo dostać się z Łodzi Fabrycznej do Kaliskiej? Jakiś tramwaj? Czy raczej własne nóżki?
sadam napisał(a):
Z wawy to też lepiej nie wygląda
Stacja w Kaliszu to Winiary?
Jeżeli tak to trzeba jechać do Łodzi Fabrycznej pośpiesznym, następnie przejść się na stację Łódź Kaliska i stamtąd do Kalisza Winiary, i dalej jakimś autobusem.
Jak szybko i bezproblemowo dostać się z Łodzi Fabrycznej do Kaliskiej? Jakiś tramwaj? Czy raczej własne nóżki?
Paweł a patrzyłeś na pózniejsze godziny
paulina napisał(a):
Paweł a patrzyłeś na pózniejsze godziny
tak to jest ten kalisz
z tej stacji tez autobusy maja odchodzic, tylko trzeba sprawdzic czy to akurat dobry dzień tygodnia i godzina
z tego co patrzyłem w domu. pociąg dojeżdża do pleszewa, a mówią mi, że pksy ładnie kursują na dystansie pleszew - gołuchów.
jak będę w domu to naskrobie dokładniej.
dla zainteresowanych z Warszawy takie coś kursuje do Kalisza
wracjąc do Kalisza - w rozkładach komunikacji publicznej występuje tam przysztanek Szopena (nie, nie pomyliłem się)