anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Gołuchów - dojazdy

wratislavian
Początkujący

Gołuchów - dojazdy

słyszałem, że fajna miejscówka:> wybiera się ktoś w najbliższym czasie. może z okolic Wrocławia?

82 ODPOW. 82
profile.country.pl_PL.title
alcazarc
Początkujący

ten 11.50 chyba najsęsowniejszy , oczywiście w zależności od której wogóle można tam przybyć.,

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Alcazar napisał(a):

ten 11.50 chyba najsęsowniejszy , oczywiście w zależności od której wogóle można tam przybyć.,

to zależy dla kogo ja mogę jechać nawet tym o 7.50 ale już Paulina np pewnie na 11.50 się nie wyrobi :(

alcazarc
Początkujący

dlaczego ma sie nie wyrobić :shock:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

wratislavian napisał(a):

z tego co patrzyłem w domu. pociąg dojeżdża do pleszewa, a mówią mi, że pksy ładnie kursują na dystansie pleszew - gołuchów.
jak będę w domu to naskrobie dokładniej.

Być może masz rację, ale z aktualnego planu na targeo wynika, że jeszcze normalnych torów w Pleszewie nie połozyli ;)
Zawsze przyjeżdżało się do stacji Pleszew, która była w Kowalewie, przechodziło na stację wąskotorówki i dopiero nią dojeżdżało do stacji Pleszew Miasto. Słyszałem, że wąskotorówkę mieli likwidować, jeśli tak sie stało, to chyba tylko autobus z Kowalewa do Pleszewa jedzie. Zobacz na planie jak to wygląda.
Dworzec autobusowy był tam gdzie zaznaczyłem - kiedyś. Teraz może być gdzieś indziej.
Pleszew.JPG

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Alcazar napisał(a):

dlaczego ma sie nie wyrobić :shock:

no bo nie da rady znaczy szanse są bliskie 0

wratislavian
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

Być może masz rację, ale z aktualnego planu na targeo wynika, że jeszcze normalnych torów w Pleszewie nie połozyli ;)

patrzyłem na stronie pkp. cośtam jeździ z przesiadką jedną, ale nie będę kombinował. opcja z kaliszem jest najbardziej rozsądna:) a to jest na tyle blisko, że choćby na stopa bez problemu sobie dojedziemy.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Kurcze ja jak sprawdzam na http://www.rozklad-pkp.pl" target="_blank to ciągle mi wyskakuje, że Kalisz nie jest określony jednoznacznie i trzeba wybrać jakaś stację z listy :(

doslav.
Poszukiwacz

Ale na rozwijanej liście masz propozycję "Kalisz" ;)
Wybierasz ją i dajesz "szukanie połączeń" i... już :D

EDIT
Sprawdziłem na wszelki wypadek - działa :D

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

nic nie mówię ale kilka postów wyżej wstawiłem rozkład Warszawa Kalisz na 24 lipca ;)

doslav.
Poszukiwacz

:smileyredface:

Ja z innych stron i śledzę wątek pobieżnie trochę :smileyredface: