Podziel się wrażeniami!
słyszałem, że fajna miejscówka:> wybiera się ktoś w najbliższym czasie. może z okolic Wrocławia?
BladeRunner napisał(a):
pawelszymanski6 napisał(a):
korpus starczy reszte miejsca w plecaku spożytkuj na literaturę
Mogą być nawet rękopisy
ja chyba wezmę aparat. chociaż chyba moja nokia 3110cl powinna wystarczyć. jeszcze się zastanowię:>
jest parę osób z Wrocławia, także mam taką mała propozycję.
o 9:30 jest pospieszny z dworca głównego. jeden z optymalniejszych, bez przesiadek. o 12 w Kaliszu, a z Kalisza o 12.30 pks do Gołuchowa. można być chwilkę wcześniej, bo około 13:15 w Gołuchowie, rozejrzeć się, popstrykać...
załączam screeny. i czekam na jakiś odzew.
może 9:15 pod zegarem/tablicą? o ile znajdą się chętni:) (chyba, że są inne propozycje)
jest parę osób z Wrocławia, także mam taką mała propozycję.
o 9:30 jest pospieszny z dworca głównego. jeden z optymalniejszych, bez przesiadek. o 12 w Kaliszu, a z Kalisza o 12.30 pks do Gołuchowa. można być chwilkę wcześniej, bo około 13:15 w Gołuchowie, rozejrzeć się, popstrykać...
załączam screeny. i czekam na jakiś odzew.
może 9:15 pod zegarem/tablicą? o ile znajdą się chętni:) (chyba, że są inne propozycje)
zawsze można w Kaliszu zdjęcia porobić czy nawet w Gołuchowie wczesniej się porozglądać i dotrzeć na 15/16 na miejsce:) taki pomysł tylko dałam.
Też stawiałem za tym połączeniem, jest najlepsze. sorry ale nie lubie dlugich przerw w podrozy.
zawsze mozemy przywitac ekipe Sony Alpha Phototeam
zawsze mozemy przywitac Sony Alpha Phototeam
Prędzej oni was http://klubkm.pl/forum/images/smilies/hihi.gifale ja chcialem tak bardziej z angielskiego i z alpha lepiej brzmi
anima tylko autobus jest o 12:15 z pobliskiego dworca autobusowego, ten 12:30 jezdzi w weekendy
coś musiałam źle popatrzeć:/
strona nie chce mi się teraz otworzyć, ale wierzę na słowo:)
o ile nie będzie opóźnień w pkp, jest szansa by zdążyć na ten o 12.15
jakby kogoś zadowoliło, to z Kalisz prawie spod dworca jedzie autobus 12(A , T lub G) do goleszowa
zapytajcie kierowcy gdzie wysiąść - zresztą i tak u kierowcy musicie kupic bilet