Podziel się wrażeniami!
To juz za dwa tygodnie
http://www.piknik-goraszka.pl/index/doc/Plakat_2009" target="_blank"
wybiera sie ktos ?? no ofcoz oprocz alfatimu ktory tam zapewne zwyczajowo sie stawi
colorful napisał(a):
nie no, ja też bym do centrum podjechala. no właśnie godzina ciut przerażająca, ale potem to jak się w korkach utknie...
pawelszymanski6 ty z ochoty to Moja dzielnica z przed wyprowadzki a może cie znam i nawet o tym nie wiem.....
z centrum jest ponad 30 km jeszcze wiec i tak w piec minut nie przeleci ale zrobicie jak uwazacie jakby co to piszcie na pw ja bede sie za chwilke zrywal bo jutro jeszcze praca
no ja się chyba nie kładę w takim razie ;D albo wcześnie wrócę z balu.
to niech Krwiopijca powie, gdzie mu pasuje
paulina napisał(a):
pawelszymanski6 ty z ochoty to Moja dzielnica z przed wyprowadzki a może cie znam i nawet o tym nie wiem.....
piszcie na pw a i jeszcze jutro jest troche czasu wiec jakos sie dogadamy
aaaaaaaaaaaaa to zupełnie jak Moje
Jarku miałem usiąść i napisać jak dojechać od du.. strony ale skoro Ty tak wcześnie chcesz jechać to tu na pewno nie będzie korków a jeśli to bardziej zawirowanie komunikacyjne bo to trasa na Lublin i obwodnica Wiąząwnej będzie zamknięta dla ruchu bo tam się pas kończy
więc śmiało możesz lecieć tą trasą o której mówiłeś i nawet zabrać Elę i Pawła w okolicach mostu Łazienkowskiego co byś nie krążył po mieście
tylko niech się obudzą tak rano
SZFENDAK napisał(a):
tak wcześnie chcesz jechać to tu na pewno nie będzie korków
krwiopijca4 napisał(a):
anim dojedziemy do Góraszki to tez trroche minie czasu ,Karol jak mozesz to napisz mi na pw jednak ta trase