anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Inne portale.

profile.country.pl_PL.title
Matti-----
Początkujący

Inne portale.

Tak jak w temacie. Umieszczacie moze swoje zdjecia na jakis innych portalach? np. plfoto, digart, deviantart, flickr. Chcialbym wiedziec gdzie moglbymzobaczyc zdjecia robionymi sony bo takich wcale nie jest za duzo na takich portalach:P poki co rzadzi nikon i canon .. ;]

22 ODPOW. 22
profile.country.pl_PL.title
Matti-----
Początkujący

Chyba jednak nie musisz sie o to martwic ;]

wratislavian
Początkujący

Deviant napisał(a):

Zwyczajnie nie chcę mieć "kolegów", bo wtedy słodzenie jest nieuniknione...

hmm... troche oceniałem zdjecia na forum kkm. nie, że jestem pro czy coś. pisałem z serca. i musiałem przestać, żeby nie narobić sobie wrogów :) zmieniłem taktyke. jak mi sie nie podoba to nic nie pisze i jednak da rade obejść się bez słodzenia.

docentstopczyk
Początkujący

wratislavian napisał(a):

Deviant napisał(a):

jak mi sie nie podoba to nic nie pisze

szet, to już wiem dlaczego u mnie prawie nikt nie pisze :smileyrolleyes: ech życie :smileyarrow:

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Docencie Stopczyk - teraz w modzie to są 'oczojepne' hadeery a nie czarne-białe foty :P

docentstopczyk
Początkujący

Deviant napisał(a):

Docencie Stopczyk - teraz w modzie to są 'oczojepne' hadeery a nie czarne-białe foty :P

czytałem ten wątek na digarcie :P ... a co do hadeerów to kurde nie mam cierpliwości nad ty szitem siedzieć ... :P

pojutrze będę wolał negatywy to dopiero będzie wysyp czarno/białego badziewia :P

Deviant.
Użytkownik

A ja napiszę Tobie, że mnie nieco wciągnęło to hadeerowe szaleństwo - może dlatego, że nigdy czegoś podobnego nie robiłem. Jednak bez szału jest - znaczy nie zwariowałem jeszcze i nie na razie jak mam chęć to czasami sobie coś pokombinuję w tym guście. Była to dla mnie nowość, więc chciałem zobaczyć z czym to się je...
Na co dzień wolę jednak strzelać gołe baby ;)

docentstopczyk
Początkujący

Deviant napisał(a):

Na co dzień wolę jednak strzelać gołe baby ;)

widziałem magików co i z gołych bab robili HDRy :) ... jakbym powiedział że nie próbowałem hdeera t obym skłamał ... to jest jak psylocyby - warto spróbować, nie warto się wciągać ... IMO rzecz jasna :P

Deviant.
Użytkownik

Z ludzi ciężko zrobić dobrego HDR - chyba, że jeden obraz wywołać przy różnych parametrach ekspozycji i wtedy łączyć...
Tak mi się wydaje, że ludzie nakupują sobie lusterek, bo to teraz tańsze jest i pstrykają wszystko co im przyjdzie do głowy, bo miejsce 'fajne' mają. Światło jest do bani, bo trzaskają w południe na słońcu. Do tego na swojej 8GB karcie (bo się przyda na przyszłość) robią miliony klapnięć (bo to przecież nic nie kosztuje) a później są rozczarowani, że te ich zdjęcia to jakieś takie są nie takie... cyt. "nie urywają doopy"

wratislavian
Początkujący

deviant. dramat sie zaczyna dopiero wtedy kiedy ludzie zaczynają wstawiać te niedoświetlone kaczki czy mlecze z powiekszeniem 1:4 na internet. na digarcie jest tego miliony. i później czytam mściwe komentarze:)
odezwij się na digarcie. sporo Twoich zdjęć widziałem. obiecuje nie słodzić.

Deviant.
Użytkownik

Na digarat - nie mam konta. Jeżeli widziałeś tam moje duperele to oznacza, że wstawia je tam ktoś inny. Daj mi znać na prv - linka. Muszę zobaczyć.
Digart ma to do siebie, że w mojej ocenie nie trzyma formy. Plfoto także tę formę straciło - kiedyś można było dodać raz na tydzień jedno zdjęcie. Zostaję tam, bo mimo tego, że obecnie można dorzucić 3 zdjęcia na tydzień - moderatorzy działają tam prężnie...