anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Który model wybrać ?

torped-----
Początkujący

Który model wybrać ?

No właśnie, do tej pory,robiąc reportaże i plenery (branża ślubna) używaliśmy Minolty Dynax 5D a później Nikona D70. Minolta się niestety wysłużyła a Nikon nam zupełnie nie odpowiada. Chcemy kupić Alphe, i teraz pytanie, który model, z jakim obiektywem i z jaką lampą. Chodzi nam o sprzęt w rozsądnych cenach. Z góry dzięki, Krzysiek i Ilona.

12 ODPOW. 12
profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Gratuluje super zestawiku :D i czekamy na jakieś fotki :)

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

kolega Kris też robi śluby i to właśnie takimi zestawami
a co do firmy "nie mającej doświadczenia " w branży to tajemnicą poliszynela jest jakie bardzo renomowane firmy używają właśnie matryc sonego :nauseated_face:

profile.country.pl_PL.title
janvideo24
Początkujący

Witam.
Ponieważ decyzja już podjęta, z mojej strony gratuluję dobrego wyboru. Aparaty to tylko dla mnie miła rozrywka, ale Sony to dobry wybór. Co do opinii jednego z Panów, hm. Jak widać społeczność Sonego ma wysoki poziom kultury i grzeczna riposta ustawiłą Go włąściwie. Co do kamery , to już inna inszość i tu też dobry wybór, a w tym temacie już coś wiem. No i tu polecanie C i innych wynalazków tylko by mnie śmieszyło. Od dwudziestu lat mam kamery Sonego i są dla mnie synonimem dobrej jakości i trwałości.
Dużo radości z zakupów. Wybór jest trafny i pozwoli spełnić oczekiwania klientów.
Pozdrawiam.
Jan