Podziel się wrażeniami!
Mam pytanie ile osób ze Śląska (i spoza) byłoby chętnych na wspólne spotkanie połączone z foceniem, miłymi rozmowami w fajnej knajpie. Impreza odbędzie się najprawdopodobniej 25 lub 26 kwietnia 2009.
Na pewno będzie Kris i ja.
Wszystkich chętnych proszę o zgłaszanie się.
Oczywiście nie ograniczamy się tylko do ludzi z regionu, jeśli ktoś z Gdańska ma ochotę to niech wpada, serdecznie zapraszamy.
Także lista jest następująca:
1. Kris
2. Lajam
Kolejne osoby proszę o kopiowanie listy i dopisywanie się z następnym numerkiem.
Proszę o 100% deklarację jako, że wtedy będziemy mogli lepiej zaplanować miejscówkę i atrakcje.
Chętnie bym wpadł, ale to z Wrocławia 200km w jedna stronę. Chyba, ze ktoś z Wrocka też by jechał. Jak coś, to możemy jechać moją astrą - wtedy w przypadku 4 osób w aucie (żeby się nie cisnąc) całkowity koszt na osobę to 30-40zl. Jeśli znajdą się chociaż 2 osoby z Wrocławia, to możemy jechać. Chwilowy skład -ja, moja dziewczyna:). Ewentualne chętne osoby proszę o PW. Decyduje kolejność zgłoszeń
Jeśli w sobotę 25, gdzieś w okolicy ustronia, to ja chętnie
Jak gdzieś w okolicach Poznania lub Zielonej Góry to ja też się piszę. Objema ręcami
właśnie kupiłem bilet na koncert Radiohead w poznaniu i to by było na tyle jeżeli chodzi o moje pieniażki:> następnym razem bliżej Wro poprosze:)
wratislavian napisał(a):
następnym razem bliżej Wro poprosze:)
chyba nie jestem typem organizatora:)
nie, że czekam na gotowe, ale żaden ze mnie lider:>
Widzę, że tutaj stałe grono się zebrało.. Wszędzie te same nicki;P
Gdyby nie matura to chętnie ale w tym czasie mam kurs;p
kiczu napisał(a):
Gdyby nie matura to chętnie
Dlaczego Wy wszyscy mieszkacie tak daleko....