Podziel się wrażeniami!
Dla tych którzy nie wiedzą
"Zespół Akademii Sony Centre postanowił przygotować użytkowników aparatów Sony do VI Małopolskiego Pikniku Lotniczego i na kolejne wykłady zaprosiliśmy znanego fotografa – „odkrywcę nieba” – Tomasza Pacana.
Na tydzień przed piknikiem w krakowskiej sali kina Cinema City w Galerii Kazimierz odbędą się wykłady cyklu Akademii Sony Centre, na których poruszymy zagadnienia związane z techniką fotografii lotniczej, używanego sprzętu (optyka) oraz sposobów kadrowania i obróbki zdjęć."
wiecej info tutaj
ps. Tomku chyba sie nie obrazisz
no właśnie nic o zmianie mi nie wiadomo, ale reki sobie uciąć nie dam, najlepiej jakby sie Rafiki wypowiedział czy piknik w Krakowie jest w planach SFT
No a tak pozatym gratuluję. Ładne fotki i na flickr i na digarcie:) Pozdrawiam i myślę, że się zobaczymy
tompac napisał(a):
jeżeli w lipcu wypali mi zlecenie na politechnice to spróbujemy cos zorganizować we Wrocku.
mis1u1 napisał(a):
A na Pikniku Pan będzie ? Sony Foto Team też zawita?
tompac napisał(a):
no właśnie nic o zmianie mi nie wiadomo, ale reki sobie uciąć nie dam, najlepiej jakby sie Rafiki wypowiedział czy piknik w Krakowie jest w planach SFT
RASTX napisał(a):
Tomku, miło nam będzie, jak po wykładach i pikniku lotniczym zamieścisz relację na Forum Sony.
będę na 100% w 2 osoby