anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Trojmiasto

profile.country.pl_PL.title
Matti-----
Początkujący

Trojmiasto

Czy ktos oprocz mnie jest z trojmiasta ?:D

52 ODPOW. 52
agusiapio
Początkujący

Hej no i Ja jestem ;-) z Gdańska
By można było jakiś plenerek zrobić w jakieś ciekawe miejsce ;-)
Dobrze by było jak by jakaś osoba która pracuje już od paru lat też była ;-)
A ja nie wiem może z fotografia coś pokombinuje ;-)
w obecnym czasie siedzę w LO ;D na architekturze :D

pavelormn
Początkujący

Wprawdzie nie jestem z Trójmiasta ale biorąc pod uwagę fakt, iż więcej na forum mamy użytkowników z Polski południowej myśle, że warto się zjednoczyć :) Niech północ rośnie w siłę :smileytwisted:

Matti-----
Początkujący

Powinna rosnac w sile ale poki co to troche slabo idzie :P

bartYNP
Nowicjusz

:c37 Pozwolę sobie odgrzać temat. Widzę że 3City jakby zasypiało... Może byśmy się jakoś regionalnie zorganizowali i wreszcie spotkali. Pogoda robi się coraz lepsza, wakacje blisko, Trójmiasto już zaczyna żyć innym rytmem. Co do ewentualnego programu spotkania to jako bardzo niedoświadczony użytkownik forum wlałbym poczekać na kogoś bardziej obytego... ;)
Niemniej jednak mogę rzucić termin - 27 czerwca. Godzina, miejsce temat - wszystko do obgadania.

kosik1311
Nowicjusz

Zgodzę się z osobą powyżej, warto pokazać że umiemy się zorganizować, powiem szczerze że też nie mam bladego pojęcia jak:(
jeśli chodzi o mnie to zawsze jestem za spotkaniem, sądze że Gdańsk będzie najlepszym miejscem... a co do dnia, to u mnie jest tylko taki problem, że pracuję i muszę w każdy weekend być w pracy, ale od poniedziałku do piątku to nie ma sprawy, wystarczy że wiem przynajmniej 2 dni wcześniej.

agusiapio
Początkujący

;) fajnie by bylo fajnie mozna sie spotkac na photo day ;)

kosik1311
Nowicjusz

Widać mało chętnych. to może ja spróbuje...
kto jest chętny to niech napisze w jakie dni może, albo w jakie nie może, postaram/y się jakoś te informacje ułożyć i wybierzemy najbardziej odpowiedni dla wszystkich termin:d

kosik1311
Nowicjusz

Ja mogę się spotykać od poniedziałku do piątku w godz. od 7.00 do 19.00

kosik1311
Nowicjusz

kosik1311 napisał(a):

Ja mogę się spotykać od poniedziałku do piątku w godz. od 7.00 do 19.00

już nie aktualne, obecnie mogę się spotykać tylko w weekendy, zmieniłem pracę i zmienił mi się grafik. pozdrawiam

kanu-----
Początkujący

Zapraszam, w imieniu organizatorów, wszystkich z okolic Trójmiasta na fotografowanie Mistrzostw Instruktorów Kajakarstwa w pierwszy weekend września.

Dałem wątek na KKM.
http://klubkm.pl/forum/showthread.php?t=32035

Tutaj, w spotkaniach, też mam zamiar napisać więcej.
Ruszamy codziennie przez trzy dni około 09.00 na Radunię w różnych jej odcinkach od Żukowa do Bielkówka.
Wojtek