anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

WLKP - 18.06.2011r. - Dzień fotografii na Trathlon w Lusowie

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

WLKP - 18.06.2011r. - Dzień fotografii na Trathlon w Lusowie

edit kris:
info o aktualnym spotkaniu: LINK

--------------------------------------

Witam
Jak wiecie ucze sie fotek,ale nie powiem jest co sie uczyc-az głowa paruje i nie kiedy sobie nie radze-nigdy nie sadzilem i nie myslałem ze fotki to łatwa sprawa ale czy myslicie oi jakims spotkaniu w WLKP na robienie zdjec i pokazywanie i tlumaczenie co i jak robic
wiem ze nie ma przepisu na zdjecia ale uwagi i łopatologia kolego BEZCENNA moze byc .
Wiec pytam czy kiedys cos bedzie organizowane?

105 ODPOW. 105
jmw.w-----
Nowicjusz

kuraq, mamo kuby może ustalimy jakąś konkretną godzinę i miejsce naszego spotkania na Śródce? :c20 dostęp do forum będę miała do jutra popołudniu, później wyjeżdżam i wracam w sobotę prosto do ZOO, tak więc fajnie by było gdybyśmy coś ustalili do tego czasu :thumbsup:

Methos miło będzie poznać :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

Moj peron laduje na wagonie o 13.10. :nerd:

Wiec zrobcie sobie jakis bifor a oficjalnie rozpoczniemy o 14 :c12

mamakuby
Poszukiwacz

Kochani Wielkopolanie. Z przykrością informuję, że nie będzie mnie z Wami jutro. Będę co prawda w Pozananiu, ale w bardzo pilnych innych sprawach. Możliwe, że będę mogła dołączyć do Was po południu. Proszę prześlijcie mi na PW nr telefonu , jeśli ktoś wie, że będzie na 100%.
Ania

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Ech, Wielkopolanie :) brakuje Wam przywódcy :slight_smile:
Kogoś, kto by rzekł: dnia xx o godz. yy w miejscu xyz robimy spotkanie/plenerek.
I kto przyjdzie, ten będzie - a Wy ciągle niezdecydowani: tu, a może tam, a może kiedy indziej...
Nie obraźcie się, ale taki kris-bis by Wam się przydał :c20

------------------------------
fotoamator
mamakuby
Poszukiwacz

Kris!!! Potrzebujemy Cię!!!
Święta prawda Tadeuszu. Ale to chyba takie pierwsze spotkanko, więc może kolejne ustalenia pójdą lepiej.

kuraq.
Poszukiwacz

Tadeuszu, ale u nas tak jest, tyle że z kkm'u, niemniej ktoś(Bart_poznań) dawał tu znać;]
Ale przypomnę. Środa o 18 pod pręgierzem.

A co do jutra, to Aniu zaraz poędruje do Ciebie mój numer telefonu;]

Monty-----
Poszukiwacz

Tadziu ma wiele racji.Mam nadzieje,ze jego reprymenda poskutkuje i Bertone poda odpowiednie cyfry na jutrzejszy dzien.

Ja z Bialegostoku naginam wiec chce wiedziec co i jak.

W razie czego 790-790-877 do Monty'ego. :c34

Zakladam,ze bede w Poznaniu po 14.

pablo_duch
Początkujący

jutro o godzinie 12 bede z Bertonem pod brama,akurat ze mieszkamy na tym samym osiedlu wiec razem powedrujemy na miejsce.

Monty napisał(a):

W razie czego 790-790-877 do Monty'ego. :c34
.

Monty zapisalem twoj numer :D

Bertone.
Poszukiwacz

Kochani Wielkopolanie. Z przykrością informuję, że nie będzie mnie z Wami jutro.

:cry:

Tadeusz napisał(a):

Ech, Wielkopolanie :) brakuje Wam przywódcy :slight_smile:
Kogoś, kto by rzekł: dnia xx o godz. yy w miejscu xyz robimy spotkanie/plenerek.
I kto przyjdzie, ten będzie - a Wy ciągle niezdecydowani: tu, a może tam, a może kiedy indziej...

Masz racje drogi Tadeuszu :|

Monty napisał(a):

Tadziu ma wiele racji.Mam nadzieje,ze jego reprymenda poskutkuje i Bertone poda odpowiednie cyfry na jutrzejszy dzien. :c34 .

Bertone napisał(a):

4 września ( sobota ) - ostatni termin
Zbiórka 12 00 :c34

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Brus..
Poszukiwacz

Czy amator z Bromberg'a będzie mile widziany ?