anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

WLKP - 18.06.2011r. - Dzień fotografii na Trathlon w Lusowie

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

WLKP - 18.06.2011r. - Dzień fotografii na Trathlon w Lusowie

edit kris:
info o aktualnym spotkaniu: LINK

--------------------------------------

Witam
Jak wiecie ucze sie fotek,ale nie powiem jest co sie uczyc-az głowa paruje i nie kiedy sobie nie radze-nigdy nie sadzilem i nie myslałem ze fotki to łatwa sprawa ale czy myslicie oi jakims spotkaniu w WLKP na robienie zdjec i pokazywanie i tlumaczenie co i jak robic
wiem ze nie ma przepisu na zdjecia ale uwagi i łopatologia kolego BEZCENNA moze byc .
Wiec pytam czy kiedys cos bedzie organizowane?

105 ODPOW. 105
profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Bertone napisał(a):

mi tak na 90%;)

... a kiedy będziesz mieć 100% pewność ? Miło byłoby Cię poznać :smileythumbsup:

No ja też chętnie bym poznała ekipę poznańską, ale po prostu z malym szkrabem nie do końca można zaplanować na 100%. NIemniej jednak będę robić co w mojej mocy by się zjawić;)

Bertone.
Poszukiwacz

ale po prostu z malym szkrabem nie do końca można zaplanować na 100%.

Przecież i On może się z nami zabrać :smileythumbsup: :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
kuraq.
Poszukiwacz

Bartek Na 95% jestem, może nawet uda mi się jeszcze kogoś załatwić, coby było nas więcej :c20

Bertone napisał(a):

mi tak na 90%;)

... a kiedy będziesz mieć 100% pewność ? Miło byłoby Cię poznać :smileythumbsup:

No ja też chętnie bym poznała ekipę poznańską, ale po prostu z malym szkrabem nie do końca można zaplanować na 100%. NIemniej jednak będę robić co w mojej mocy by się zjawić;)

Dotarłaś na plener, tu też dasz radę.

Bertone.
Poszukiwacz

kuraq napisał(a):

Bartek Na 95% jestem, może nawet uda mi się jeszcze kogoś załatwić, coby było nas więcej :c20.

Super Darku :)

No doba a miejsce Wam pasuje ? No chyba , że macie jakieś inne propozycje ?

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
jmw.w-----
Nowicjusz

moim zdaniem Nowe Zoo może być :thumbsup: jest co focić (motylarnia jest cudna przecież!) i gdzie posiedzieć (wypić). jakby co zawsze możemy się kopnąć na Maltę później :c20

kuraq.
Poszukiwacz

Jak już sobię przypomnę jak tam dojechać z Ogrodów to myślę, że bez problemu;]

jmw.w-----
Nowicjusz

a właśnie, odnośnie dojazdu... wiecie może czy da się tam dotrzeć jakąś komunikacją publiczną? Pomijam Maltankę, ale w ubiegłym roku chyba jeździł ze Śródki jakiś specjalny autobus do Nowego Zoo, nie wiecie może czy w tym roku też kursuje?

kuraq.
Poszukiwacz
jmw.w-----
Nowicjusz

kuraq, dzięki :c22

Bertone.
Poszukiwacz

Ja mam nadzieję , że ekipa zbierze się spora jak i pogoda dopisze :D