anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

wywiad Karola R z ramienia "LUSTRZANKI"

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

wywiad Karola R z ramienia "LUSTRZANKI"

fajny wywiad Karola http://vimeo.com/5181845

16 ODPOW. 16
profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Bardzo fajny wywiad choć odniosłem wrażenie, że dziennikarz kompletnie nie wiedział o czym rozmawia. No i nie pozwolił rozwinąć czy też zakończyć pewnych tematów/zagadnień. Niemniej jestem pod wrażeniem spokoju i charakteru jego rozmówcy. :thumbsup:

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

no wiesz Karol (zwany megafonem) mógłby gościa zagadać na śmierć :slight_smile:
to i tak się nieźle streszczał :thumbsup:

doslav.
Poszukiwacz

Streszczał się bo musiał :slight_smile: Gość go wyhamowywał ilekroć chciał się rozpędzić...
Ale wygląda na sympatycznego gadułę ;)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

SZFENDAK napisał(a):

no wiesz Karol (zwany megafonem)

Chciałbym uściślić. Nie dokładnie megafonem, a "człowiekiem-magafonem" :smileyhappy:

To prawie jak superbohater, tyle że zamiast latania czy supersiły jego nadzwyczajną umiejętnością jest mówienie z takim natężeniem, że słychać go z odległości większej niż ryk lwa ;)

Prywatnie przesympatyczny człowiek. :smileythumbsup:
Pamiętam jak ledwo co go poznałem i już mi wcisnął 70-200/2.8 G żebym się zaraził :smileyhappy:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

doslav napisał(a):

Bardzo fajny wywiad choć odniosłem wrażenie, że dziennikarz kompletnie nie wiedział o czym rozmawia. No i nie pozwolił rozwinąć czy też zakończyć pewnych tematów/zagadnień. Niemniej jestem pod wrażeniem spokoju i charakteru jego rozmówcy. :thumbsup:

Odniosłam podobne wrażenie ...
miło się oglądało :smileythumbsup:

SZWENDAK wydaję Mi się, że Miałam przyjemność W Góraszce podpiąć flinte pana Karola :smileyquestion:

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

paulina napisał(a):

SZWENDAK wydaję Mi się, że Miałam przyjemność W Góraszce podpiąć flinte pana Karola

tak to właśnie flintą Karola się bawiłaś :)

Misi3q
Początkujący

Bardzo miło się słuchało :c4 ...

Filipski-----
Początkujący

doslav napisał(a):

Bardzo fajny wywiad choć odniosłem wrażenie, że dziennikarz kompletnie nie wiedział o czym rozmawia. No i nie pozwolił rozwinąć czy też zakończyć pewnych tematów/zagadnień.

Na ogół dziennikarze mają podobnie blade pojęcie o temacie rozmowy, ale tego nie widzimy bo i dla nas temat jest słabo znany.A jak wiemy coś więcej, to mamy ubaw.
Ja u dziennikarza dostrzegłem objawy paniki, zwłaszcza jak rozmówca zaczął tłumaczyć o różnych bagnetach różnych producentów. :D

doslav.
Poszukiwacz

Nie zwróciłem wcześniej uwagi, że to Superstacja :D Oni już taki styl mają - czasem lubię popatrzeć... Wygląda to u nich jakby wpuścili przed kamerę ludzi którzy pierwszy raz widzą studio TV i czasem to się nawet sprawdza :thumbsup: