anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Intel HD3000 SVE1512M6EB

profile.country.pl_PL.title
delightmars
Poszukiwacz

Intel HD3000 SVE1512M6EB

Posiadam laptopa Sony Vaio SVE1512M6EB, który posiada 2 karty graficzne, zintegrowaną i osobną, i tu moje pytanie, chciałbym aby laptop działał jeszcze dłużej na baterii, i chciałbym włączyć zintegrowaną grafikę, ale nigdzie nie widzę takiej opcji, do tego niie jest ona nigdzie wykrywana, ani w menedżerze urządzeń ani w innych programach, sciągnąłem sterowniki ze strony Intela pod Windows 8 ale nie chcą się zainstalować, a te na stronie Sony są pod intel HD4000 a ja posiadam HD3000 gdyż procesor jest 2 a nie 3 generacji. Jeżeli ktoś miał podobny problem i go rozwiązał na systemie Windows 8 bądź 7 nie napisze. Jest to dla mnie ważne gdyż laptopa nosze prawie codziennie do szkoły i jest nie raz uciążliwe ciągłe noszenie ładowarki, dlatego prosze Was o pomoc.

1 ODPOWIEDŹ 1
profile.country.pl_PL.title
vaioblog
Początkujący