Podziel się wrażeniami!
Przymierzam się do kupna laptopa i jestem zainteresowany modelem VGN FW 41E polecacie ten sprzęt? czy może wybrać inny model? Chciałbym aby cena nie przekroczyła 4000zł.
P.S. Głownie laptop jest mi potrzebny do przerabiania zdjęć no i wiadomo jakiś "lepszych" gier
co kto woli
Hej, szukam laptopa do oglądania w hd i do przeróbki programów w hd przy pomocy różnych programów. Na moim starym komputerze ciągle coś przycina przy oglądaniu hd. Dlatego chciałbym sprzęt ktory bedzie sobie radził z tym śpiewająco. Bateria przy intensywnym użytkoeaniu chciałbym by działała 7-8 godzin. Jest taki sptzęt?
vpc-sa2z9e
sadam napisał(a):
vpc-sa2z9e
Witam. Mam takie pytanie. Chcialabym sie dowiedziec czy jest mozliwa wymiana klawiatury w laptopie vaio na klawiature podswietlana?
W którym dokładnie?
Witam,
planuję zakup notebooka VAIO i zastanawiam się między dwoma modelami:
- VPCCB3M1E
- VPCEH2M1E
Widzę różnicę głównie w karcie graficznej i szybkości dysku.
Komputer nie będzie używany do gier.
Poza standardowym użytkowaniem (aplikacje biurowe, internet, muzyka, film) będzie używany do obróbki zdjęć i filmów. Zależy mi też na dobrej jakości kamerce.
Proszę o pomoc bądź ew. inną alternatywę w cenie do 3200zł.
Proszę również o informację, bo niestety nie mogę znaleźć tego na stronie Sony czy można samemu skomponować sobie vaio?? Wybrać inną karte graficzną, itp.??
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź i cenną radę.
Pozdrawiam,