anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Jakie Vaio wybrać

profile.country.pl_PL.title
destin6
Poszukiwacz

Jakie Vaio wybrać

Przymierzam się do kupna laptopa i jestem zainteresowany modelem VGN FW 41E polecacie ten sprzęt? czy może wybrać inny model? Chciałbym aby cena nie przekroczyła 4000zł.

P.S. Głownie laptop jest mi potrzebny do przerabiania zdjęć no i wiadomo jakiś "lepszych" gier ;)

136 ODPOW. 136
PriQso
Początkujący

co kto woli :D

januszek
Początkujący

Hej, szukam laptopa do oglądania w hd i do przeróbki programów w hd przy pomocy różnych programów. Na moim starym komputerze ciągle coś przycina przy oglądaniu hd. Dlatego chciałbym sprzęt ktory bedzie sobie radził z tym śpiewająco. Bateria przy intensywnym użytkoeaniu chciałbym by działała 7-8 godzin. Jest taki sptzęt?

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

vpc-sa2z9e

pkoni-----
Początkujący

sadam napisał(a):

vpc-sa2z9e

i sugeruję także dodatkową, rozszerzoną baterię przedłużającą czas pracy nawet do 14h

Kaaasia00
Początkujący

Witam. Mam takie pytanie. Chcialabym sie dowiedziec czy jest mozliwa wymiana klawiatury w laptopie vaio na klawiature podswietlana?

pkoni-----
Początkujący

W którym dokładnie?

chanel92
Początkujący

Witam,

planuję zakup notebooka VAIO i zastanawiam się między dwoma modelami:
- VPCCB3M1E
- VPCEH2M1E

Widzę różnicę głównie w karcie graficznej i szybkości dysku.
Komputer nie będzie używany do gier.
Poza standardowym użytkowaniem (aplikacje biurowe, internet, muzyka, film) będzie używany do obróbki zdjęć i filmów. Zależy mi też na dobrej jakości kamerce.
Proszę o pomoc bądź ew. inną alternatywę w cenie do 3200zł.
Proszę również o informację, bo niestety nie mogę znaleźć tego na stronie Sony czy można samemu skomponować sobie vaio?? Wybrać inną karte graficzną, itp.??

Będę wdzięczna za każdą odpowiedź i cenną radę.
Pozdrawiam,