Podziel się wrażeniami!
Już chciałem opowiadać tutaj moja cała hsitorie z servisem vaio, który po 2 "naprawach" nic nie zrobil z problemem (jedynie zostawił poobrywane naklejki z dołu). Wymienił obudowe i plyte glowna, co nie wiem czemu mialo sluzyc. Ale zeby ktos mi pomogl napisze to zwiezle.
Po pierwsze komputer piszczy ... jak mam wlaczone gadu gadu i przeglądarke ... nie testowalem jeszcze zadnych gier bo nie mialem na to czasu... jest to laptop ktory mam miesiac z czego 3 tyg w servisie. A zaznaczam ze ma oddzielna karte graficzna i jest oznaczany jako multimedialny. Te piszczenie jest bardzo irytujace. Czy jest jakis sposób zeby sie jego pozbyc nie wysylajac znowu komputera do serwisu?
Po drugie wentylator. To jest suszarka a nie komputer... Nie chce mi sie wierzyc ze Vaio ma takie standardy. Bo dalem 2000 zl za netbooka zeby miec komputer renomowanej firmy i nie miec z nim klopotów. Tak wiec wentylator jest glosny a co najgorsze praktycznie od wlaczenia "piluje" non stop na pelnych obrotach. A testowalem jedynie przegladarke i gadu gadu a zaznaczam ze niby ten laptop jest przystosowany do mniej wymagajacych gier.
Serwis to jakas porazka. Nic nie zrobili z tym irytujacym piszczeniem mimo pozbycia sie chyba 50 zl z mojego telefonu na tlumacznie kiedy ten dzwiek wystepuje.
Narazie poczekam tutaj na odpowiedz a potem zostaje mi tylko powielac na forach ten tekst i ostrzegac ludzi. Cos mi malo zwiezle wyszlo ale jestem strasznie wkurzony przez ta sytuacje ... bo myslalem ze taka firma nie pozwoli sobie na to. I przypominam ze wczesniej mialem Lenovo do którego poprostu dla Sony jest bardzo daleko. Licze na pomoc. Pozdrawiam
cogito dziekuje za cenna wskazówkę ale jak juz wczesniej pisalem wydalem chyba z 50 zl z telefonu na tlumaczenie kiedy wystepuje pisk. "Niech Pani im powie ze trzeba kliknac na takie zolte sloneczko które jest na srodku pulpitu" bo specjalnie zainstalowalem jakies konto na gg zeby im ulatwic bo wiadomo ze Niemcy moga nie wiedziec. Troche cyrk ... powoli mysle zeby nagrac im film jak to zrobic .
ps. poza tym piszczy na wiekszosci stron www na mozilli operze i ie, oraz na grach i filmach ale tam jest dzwiek wiec wtedy nie przeszkadza
szczeze mowiac on piszczy praktycznie jak ma jakikolwiek wysilek i nie rozumiem co tu tlumaczyc dla serwisu. nie piszczy tylko na windowsie samym i tym co ma na autostarcie.