Podziel się wrażeniami!
Mam problem z zainstalowaniem sterownika karty Ethernet w moim VAIO. Menedżer urządzeń podaje kod 28, oficjalny sterownik ściagnięty z Sony Support dla mojego modelu nic nie daje, a Everest Home Edition jedyny opis karty jaki zamieszcza to NoDb. Proszę o podpowiedź jaki sterownik ściągnać i zainstalować bo to ostatni krok przed instalacją całego orpogramowania SONY... A bez czystego ekranu menedżera ma być z resztą problem... Z góry dziękuję za pomoc!
Message was edited by: @0565472400021078
Rozwiązanie: Kontroler Realtek i PCIe GBE Controller Driver ściągnięty ze strony Realteka (tajwańskiej). Informacje o karcie ethernet dla SVE14A1V1EB znalazły się na jakiejś bryrtyjskiej stronie informacyjnej o konfiguracji sprzętu. Pozostał cały czas wykrzyknik dotyczący podstawowego urządzenia systemowego. Według mnie dotyczy to kontrolera Ricoh czytnika kart pamięci. I znowu problem w tym, że oficjalny sterownik Sony nie naprawia problemu... Proszę o pomoc, czy jest może ktoś kto miał podobny problem i go rozwiązał? Czy może ktoś z szanownych Panów Od Komputerów związanych z serwisem Sony miałby jakiś pomysł?