Dział Obsługi Klienta Sony Europe:
Godziny:
Pn.-Pt. 09.00-18.00
Podziel się wrażeniami!
Witam Serdecznie
Miesiąc temu kupiłem Sony Vaio, mniejsza o model bo i tak nie ma to znaczenia z tego co widze ludzie mają z nimi mnóstwo problemów.
Chciałem tylko napisać, że szczerze żałuje tego zakupu, bateria trzyma mi godzine czasu, głośniki przy 70% głośności w wielu momentach szczególnie tonach wysokich różnego rodzaju muzyki charczą jakby nie miały w ogóle mocy.....Przerabiałem, również problem z czarnym ekranem i białą strzałką....skończyło się reinstalacją systemu...oczywiście wszystkie dane poszły w niepamięć....także bez komentarza..miałem hp przez 3 i pół roku i non stop chula ładnie...a to jest jakaś tragedia....gry się same wyłączają sony vaio uptade non stop woła o aktualizacje....oczywiście wszystkie to chore programy wyrzuciłem ale dalej czasem zamula komp pewnie przez chory system windows 8, którego nie można ustawić według własnych preferencji bo ostatecznie trafiasz na punkt gdzie właśnie po wprowadzeniu konfiguracji systemu zawiesza się......
Zawsze marzył mi się VAIO....ale to jest jakiś s***.....i dysk ciągle działa na 100% obrotach ŻENADA!!!!! Już go skanowałem różnymi programami ciągle jest coś usuwane ale on i tak wywala swoje błędy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj,
Przykro mi, że doświadczasz problemy z VAIO.
Z informacji jakie podałeś wynika, że Twój model jest na gwarancji.
Jeśli masz jakiekolwiek uwagi do jego funkcjonowania, skontaktuj się proszę z infolinią.
Godziny:
Pn.-Pt. 09.00-18.00
Doświadczenia z uzytkowania są różne, mam 2 VAIO, jeden juz 7 lat, drugi 3. maja one swoje zalety ale tez i wady.
Jak z kazdym sprzętem trzeba się nauczyć rozwiązywać lub omijać wady, bo inaczej sprzęt bedzie przyczyną irytacji a nie narzędziem do pracy/nauki czy zabawy.
Nie jestem przywiązany do firmy SONY, ale jakoś poważnie mnie nie zawiodła
tak przy okazji Laptop HP Pavillon przywieziony przez kolegę ze stanów uległ awarii po 30 dniach użytkowania,
drobiazg w sumie padła płyta główna... okazało się, że gwarancja ze stanów nie działa w europie... wiec naprawa była odpłatna po 30-40 dniach (naprawa we Włoszech) dostał sprawny komputer płacąc cos kolo 1300zl