Podziel się wrażeniami!
Podczas oglądania TV, przy naciśnięciu klawisza HOME na pilocie nastąpił nagle restart systemu ale telewizor nie uruchomił się i nadal nie może się uruchomić. Po podłączeniu do zasilania od razu na ekranie pojawia się napis SONY, następnie ten napis znika,dalej po kilku sekundach zaczynają przemieszczać się kolorowe kulki ale nie pokazuje się na końcu napis ANDROID, następnie kulki znikają, pojawia się znowu napis SONY, napis znika i znowu pojawiają się kolorowe kulki itd. wszystko znowu się powtarza na zasadzie pętli. Próbowałem odłączać zasilanie - nie pomaga. Próbowałem zrestartować pilotem - TV nie reaguje na przycisk zasilania na pilocie (dioda TV miga przy naciśnięciu innych klawiszy pilota zatem TV odbiera sygnały pilota). Próbowałem restartować kombinacją "strzałka do góry" na pilocie z przyciskiem zasilania z tyłu TV - nie pomaga. Cały czas odbywa się proces opisany na początku. Tego zapętlonego procesu nie można przerwać, TV nie można wyłączyć ani z pilota, ani przyciskiem z tyłu TV. Proszę o pomoc co należy zrobić aby móc korzystać z TV.