Podziel się wrażeniami!
Witam
Dwa dni temu kupiłem PS4 slima. Po przyjściu do domu rozpakowałem ja i podłączyłem no i pojawił się pierwszy problem obraz z PS4 nie pojawiał się na monitorze a więc próbowałem powtórzyć czynność od nowa i niestety nic. Po kilku próbach podłączyłem wejścia od HDMI w odwrotny sposób no i zadzialalo ale przed tą czynnością nie wyłączylem PS4 i odłączyłem kabel HDMI w sposób nieprawidlowy tak że w wejściu pojawiły się iskry i odgłos spiecia bądź też na odwrót zrobiłem czyli włączona konsola a ja podłączam kabel HDMI ale chodzi mi o ten sam fakt czyli o spieci bo byłem zestresowany i wkurzony że kupiłem wadliwy produkt. A więc włączyłem konsole i wsyztsko gra . Ale w grze pojawiały się problemy gierka chodzi dobrze ( NFS payback) ale co się dzieje tektury budowli czy też samochodów dopiero się albo tworzą albo przy podjeździe poprawiają w przerywnikach samochody lądują się od podstaw z wyostrzaniem się fragmentów cztvtes pojawiaja się znikające samochody. I proszę pomocy co robić czy to wina tego spięcia które mogło uszkodzić coś w środku czy może też wada produkcyjna. Proszę niech ktoś mi coś odp bo już nie wiem co robić .😩
Sprawdź inną grę demo jakieś z neta ściągnij konsola pod neta podłączona ściągnęły się aktualizację do gry konsola nowa czy z drugiej reki
Konsola nowa grałem w the last of as redmaister to tam chodziło gladziutko aktualizacje zainstalowane nowe odrazu po odpaleniu
Jedyne spadki w tej grze drugiej przy wyjściu z podziemi do miasta gdzie jest więcej szczegółów ale potem znów gladziutko
Weź pod pachą konsolę z tytułu rękojmi pokaż o ce be niech dają drugą
może być że pamięć się wyspała karty graficznej skoro na początku w ogóle nic nie wyświetlał objawia sie to na pc kropkami artefaktami roznymi zdarza się nawet rtx 2080 Nvidia mają z tym problem. Na ps4 trudno powiedzieć jaki objaw będzie spadki płynności the last nigdy u siebie nie dostrzegłem a ostatni grałem bo w ps plusie dawali.
Ty bym mógł tak zrobić bo z tym kablem omijając ta moja głupotę .tym spięciem i tak było coś nie tak że musiałem inna strona podłączać kable żeby zadziałało ale kuźwa w media expert mi mówili że oni nie mogą od ręki dać tylko muszą wysłać za granicę do serwisu i jak wyjdzie że z mojej winy to jescze bulic będę musiał za to ale ***** rozumiem żeby piorun Jebna a jednarozowe to pikuś więc wątpię żeby tak odrazu już w środku się zjevalo
Jak to się wysypala że przez te spiecie
Czy ktoś jeszcze wie co robić
????
Nie przez spiecie wadliwa kość. Jest zapis regulaminu media paragraf 7 REKOJMIA przeczytaj. Powiedz a kupiłeś konsolę przez stronę internetową z odbiorem w sklepie ? Jeśli tak masz prawo na zwrot 14 dni i to bez łaski twardo i stanowczo!