Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich użytkowników forum
Mam taki problem mój TV 40EX500 sam sie wyłącza i włącza gdy używam telewizji cyfrowej. Telewizje cyfrową mam z kablówki mam włożony moduł CAM. Przez 2 tygodnie odkąd mam tv cyfrową wszystko było ok a przedwczoraj i dziś zaczęły sie samoczynne restarty tv (wyłączy sie na chwile po czym sam się włącza ) i tak co jakiś czas. Jak przełączę tv na telewizje analogową również z kablówki restartów nie ma. Dodam iz mój brat posiada taki sam tv mieszka w innej dzielnicy miasta inna kablówka i tez ma taki sam problem co ja. Jemu w kablówce powiedzieli ze to wina Tv ja jutro będę dzwonił do swojej kablówki bo chyba nie wydaje mi sie to być wina tv skoro u mego brata tez tak jest i u mnie to chyba to wina kablówki. Ale czy możliwe ze sygnał z kablówki powoduje samoczynne restarty? Z drugiej strony przez pierwsze 2 tygodnie na sygnale cyfrowym było wszystko ok. więc sam nie wiem o co chodzi.
Daj znać jak będziesz zgłaszał problem i oczywiście jeśli możesz - podrzuć info co było przyczyną. Z pewnością przyda się komuś w przyszłości z podobnym problemem taka wiedza .
Czy wiadomo co było przyczyną problemów?
Mam podobne po ostatniej aktualizacji?