anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Aplikacja została zatrzymana ? Pomocy.

profile.country.PL.title
Motor1111
Poszukiwacz

Aplikacja została zatrzymana ? Pomocy.

Witam, 

Posiadam telewizor Sony  na Androidzie .

A mianowicie mam problem z każdą zinstalowaną aplikacją , za każdym razem gdy chce otworzyć aplikacje wyskakuje komunikat (  APLIKACJA ZOSTAŁA ZATRZYMANA )   . Robiłem aktalizacje systemu  , nie pomogło . Robiłem przywracanie ustawień fabrycznych , nie pomogło . Czy ktoś może wie jak to ugryść ????    Będe wdzięczny za pomoc

5 ODPOW. 5
profile.country.PL.title
qqryku
Poszukiwacz

u mnie notorycznie pojawia sie kominukat: "Aplikacja Google Play zostaa zatrzymana..." I dzieje sie tak od czasu jak zainstalowalem najnowsze oprogramowanie - aktualizacje telewizora. takze dolaczam sie pod postem.

profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Dziękujemy za zpaytanie.

W pierszej kolejności proponujemy zastosować najprostsze rozwiązania, które często rozwiązują owy problem:

- odłączenie zasilania na dłuższą chwilę

- sprawdzenie w Google Play czy nie występuje aktualizacja dla danej aplikacji

- odinstalowanie i ponowne zainstalowanie aplikacji

Czekamy na informację zwrotną

Pozdrawiamy, zespół Sony

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

Sony Z trzecim punktem to pojechaliscie po bandzie. Dawno pisałem tu by była możliwość odinstalowania apk firmowych np muzyka,video,foto. Dobra reinstalacja nie jest zła. Nie sugerujcie odinstalowania apk np "kanały na żywo" lub hdd menager (u mnie wyskakuje zaraz po załączeniu tv) jak to są apk firmowe scalone z systemem.... Dawno powinno się dać możliwość jak ktoś włączy opcje programistyczne w Android tv by można reinstalowac każdy składnik. Lepsze to niż stawianie systemu od nowa i wyskoczy błąd w innej apk....

A tak dla innych info że można tak jak w smartphonie włączyć opcje programistyczne w Tv. Dużych regulacji nie ma ale np można ustawić ANO.

Ykrisw01
Nowicjusz

Hej ! Wy ludzie od SONY wypisujecie brednie. To są jakieś kpiny. Żadna z waszych porad nie działa i nigdy nie zadziała. To nie ma nic wspólnego z aplikacjami w google play. To jest wina nieudolnego oprogramowania od firmy SONY. Próbowałem wszystkiego i nie pomaga NIC. PO AKTUALIZACJI  TV  SONY  KD-43X8305C  Ciągle wyskakuje baner Aplikacja .........  (tu wpisz dowolną aplikację)  została zatrzymana. Stary pierwszy android działał pod tym względem dobrze. Pytanie JAK WGRAĆ Z POWROTEM STAREGO ANDROIDA???  Koniec kropka!

conajmniej niezadowolony klient !

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Starego oprogramowania nie przywrócisz.

Pozdrawiam