anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

EX720 AEP

digi_-----
Początkujący

EX720 AEP

Witam , jestem tu nowy .

Niedawno zakupiłem powyższy model !

mój problem polega na tym iż nie potrafie znaleść opcji w której moge wyłączyć wyskakującą (reklame - demo) tego tv !

Sony podarował mi w gratisie denerwującą reklame, coś w rodzaju popup pojawiającą sie raz na dole ekranu raz na górze ekranu !

wielkie dzięki za porady - myśle żę da się to wyłączyć , ale narazie delektuję sie jaością obrazu

ps. z innej beczki , dlaczego tv nie obsługuje formatu NFTS na dyskach USB - czy aktualizaja oprogramaowania rozwiązuje problem ??

11 ODPOW. 11
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Rozwiązanie TUTAJ

digi_-----
Początkujący

niestety ale nie działa w mojej wersji TV EX720 !

sadam_
Użytkownik

Jutro będę miał dostęp do tego TV to sprawdzę co i jak.

digi_-----
Początkujący

ok - dzięki czekam z niecierpliwością

sadam_
Użytkownik

TV do którego mam dostęp naciśniecie i przytrzymanie klawisz HOME spowodowało włączenie trybu demo. Ponowne akcja wyłączyła go.
Czy podczas pierwszego uruchomienia TV wybrałeś jako miejsce użytkowania sklep czy dom?

profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

ps. z innej beczki , dlaczego tv nie obsługuje formatu NFTS na dyskach USB - czy aktualizaja oprogramaowania rozwiązuje problem ??

Póki co nie ma aktualizacji która dodawała by dla tego TV obsługę czegoś poza FAT32. Na chwilę obecną pozostaje tylko zmiana systemu plików.

Pozdrawiam
cogito

digi_-----
Początkujący

Witam ponownie - telewizorek który kupiłem był już wczesniej uruchomiony i niewiem czy wybrano opcje dom lub sklep <-- jak to sprawdzić lub ewentualnie zrobić hard reset ? , a może da sie w ustawieniach zmienić ?? , bo skoro u mnie nie działa opcja z kawiszem home to prawdopodobnie został tv uruchomiony w trybie sklep - czekam na porade // dzięki

profile.country.pl_PL.title
sieka90
Początkujący

mimo wszystko powinno dać się wyłączyć poprzez przetrzymanie menu przez lekko ponad 5 sekund. Drugim sposobem Menu-> ustawienia -> znajdź automatyczną inicjalizację i wybierz wedle preferencji, czyli lokacja dom i powinno być bez pop upów.

digi_-----
Początkujący

witam , znalazłem automatyczną inicjalizację ! ustawiłem na dom - prawdopodobnie pomogło , narazie dziękuje za pomoc , potestuje tv dziś i zobacze czy przypadkiem mi nic nie wyskoczy // pozdrawiam i dam znać jeszcze