Podziel się wrażeniami!
Witam , jestem tu nowy .
Niedawno zakupiłem powyższy model !
mój problem polega na tym iż nie potrafie znaleść opcji w której moge wyłączyć wyskakującą (reklame - demo) tego tv !
Sony podarował mi w gratisie denerwującą reklame, coś w rodzaju popup pojawiającą sie raz na dole ekranu raz na górze ekranu !
wielkie dzięki za porady - myśle żę da się to wyłączyć , ale narazie delektuję sie jaością obrazu
ps. z innej beczki , dlaczego tv nie obsługuje formatu NFTS na dyskach USB - czy aktualizaja oprogramaowania rozwiązuje problem ??
Rozwiązanie TUTAJ
niestety ale nie działa w mojej wersji TV EX720 !
Jutro będę miał dostęp do tego TV to sprawdzę co i jak.
ok - dzięki czekam z niecierpliwością
TV do którego mam dostęp naciśniecie i przytrzymanie klawisz HOME spowodowało włączenie trybu demo. Ponowne akcja wyłączyła go.
Czy podczas pierwszego uruchomienia TV wybrałeś jako miejsce użytkowania sklep czy dom?
ps. z innej beczki , dlaczego tv nie obsługuje formatu NFTS na dyskach USB - czy aktualizaja oprogramaowania rozwiązuje problem ??
Witam ponownie - telewizorek który kupiłem był już wczesniej uruchomiony i niewiem czy wybrano opcje dom lub sklep <-- jak to sprawdzić lub ewentualnie zrobić hard reset ? , a może da sie w ustawieniach zmienić ?? , bo skoro u mnie nie działa opcja z kawiszem home to prawdopodobnie został tv uruchomiony w trybie sklep - czekam na porade // dzięki
mimo wszystko powinno dać się wyłączyć poprzez przetrzymanie menu przez lekko ponad 5 sekund. Drugim sposobem Menu-> ustawienia -> znajdź automatyczną inicjalizację i wybierz wedle preferencji, czyli lokacja dom i powinno być bez pop upów.
witam , znalazłem automatyczną inicjalizację ! ustawiłem na dom - prawdopodobnie pomogło , narazie dziękuje za pomoc , potestuje tv dziś i zobacze czy przypadkiem mi nic nie wyskoczy // pozdrawiam i dam znać jeszcze