Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie wszystkich.
Od niedawna jestem posiadaczem KDL-37ex720
I mam pytanie odnośnie filmów z pen driva?
Mam zgrane dwa filmy w avi jeden działa drugi nie.
Czy może mieć coś wspólnego z tym funkcja w którą się
wchodzi przez home, ustawienia systemowe potem Divix (R) Vod
I tam mamy do wyboru kod rejestracji i gdy tam wejdziemy podana jest strona rejestracji oraz kod. Czy to jest do czegoś w ogóle potrzebne bo gdy wszedłem na stronę rejestracji ciężko w ogóle coś tam znaleźć.
Dziękuje za pomoc
Pozdrawiam Zbyszek
Witam.
czarny82 napisał(a):
wchodzi przez home, ustawienia systemowe potem Divix (R) Vod
I tam mamy do wyboru kod rejestracji i gdy tam wejdziemy podana jest strona rejestracji oraz kod. Czy to jest do czegoś w ogóle potrzebne bo gdy wszedłem na stronę rejestracji ciężko w ogóle coś tam znaleźć.
Divix VOD Certified to zupełnie inna funkcja. Rejestracja odbiornika na stronie Divix VOD upoważnia do ściągania (płatnego) filmów Divix z witryn posiadających ten certyfikat. Czyli po zarejestrowaniu urządzenia, z poziomu komputera wchodzimy na witrynę z certyfikatem Divix VOD, kupujemy film, ściągamy go, zgrywamy na płytę lub pamięć zewnętrzną i odtwarzamy na zarejestrowanym urządzeniu. W ten sposób możemy legalnie oglądać filmy z sieci. Nie jest to popularny sposób.
Odtwarzacz wideo USB nie czyta wszystkich plików. Odtwarzanie zależy od użytych kodeków itp. Jeśli wejdziesz we właściwości pliku który jest odtwarzany i tego który nie jest odtwarzany, powinny być różnice w parametrach.