anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Filmy i muzyka bezpośrednio ze stron internetowych

profile.country.pl_PL.title
abe85-----
Początkujący

Filmy i muzyka bezpośrednio ze stron internetowych

Ma ktoś może wiedzę na temat, kiedy będzie możliwa taka aktualizacja softu, aby była możliwość oglądania filmów np. online i słuchania muzyki bezpośrednio ze strony, np. Wrzuta itp. a nie tylko z Youtube. Bo w sumie nowe Sony ma pełny internet, ale patrzac na ten szczegół, to nie do końca :(

5 ODPOW. 5
danio991
Nowicjusz

Dołaczam sie do pytania i odpowiedzi by ktos odpowiedział na ten temat bo tez jestem ciekawy czy bedzie kiedys soft aby sluchac i oladac przez internet tv muzyke i filmy online bo nrazie nie ma softu i mozliwosci by ogladac

Mylagos
Użytkownik

Według mojej wiedzy, aby była taka możliwość, potrzebna byłaby wtyczka Adobe Flash Player. Nie wiem czy Sony zamierza ją wprowadzić i moim zdaniem trzeba poczekać na nową serię telewizorów. Dodatkowo czytałem jakiś miesiąc temu, że Adobe zaprzestaje wspierać Flasha dla urządzeń przenośnych ( tzn aktualną wersja na tą chwilę jest ostatnią) i bardzo możliwe, że telewizory mogą być uznane za takowe urządzenia.

abe85-----
Początkujący

Flasha mozna pobrac, bo wyskakuje na niektorych stronach, ze jest on nie aktualny, ale telewizor tego nie umozliwia (nie umozliwia jego zapisu i instalacji). W sumie widzety sa, ale tylko kilka(chyba 8), wiec mozna powiedziec, ze dziala tak jak smartfon, jednak nie do konca, bo nie ma zadnej strony z ktorej moznaby je pobrac i doinstalowac. Pobralem nowa aktualizacje softu, ale ona nie zalatwia sprawy. Jedyne co na chwile obecna pozostaje, to laptop i zlacze HDMI :). Ciekawi mnie jak jest z konkurencja, a mianowicie z Samusngiem UE40d6500, czy w nim mozna ogladac filmy online i sluchac muzyki z innych stron niz z Youtube? Orientuje sie ktos moze?

cogito.
Początkujący

Tak jak napisałeś póki co label HDMI i laptop to najlepsza opcja. Nie sądzę aby obecne modele zostały zaktualizowane w taki sposób aby obsługiwały treści osadzone na stronach. Nie wiem też, czy podążanie za monopolem Adobe jest słuszne skoro już wkracza HTML5 z nowymi możliwościami.

Zimny_
Użytkownik

Przeglądarka jaką posiadają telewizory BRAVIA wspierają HTLM5, także w niedalekiej przyszłości będą kompatybilne z różnymi treściami w tym standardzie.