Podziel się wrażeniami!
Witam ostatnio kupiłem telewizor Sony kdl 32wd751bu i w czasie korzystania z aplikacji url loader wchodzę na stronę internetowa np. Wp.pl i nie ma kursora wiec nie mogę wybrać żadnego tematu , strzałkami mogę przesunąć stronę w dół ale to nic nie zmienia ponieważ dalej nie mogę wybrać tematu który mnie powiedzmy interesuje bo nie widzę kursora . Ktoś może wie jak rozwiązać ten problem ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam,
Oto jakie inforamcje udało mi się uzyskać od supportu Sony:
Uprzejmie informuję, że aplikacja URL LOADER pozwala na podgląd każdej pierwszej strony witryn internetowych. Niestety nie jest to pełni funkcjonalna przeglądarka internetowa.
Wskazane zagadnienie nie jest usterką/problemem, a prawidłowym działaniem tej aplikacji.
Pozdrawiam
Witam,
Przywróć ustawienia fabryczne TV i zobacz czy problem nadal występuje. Czy używasz najnowszej wersji oprogramowania?
Pozdrawiam
Przywróciłem ustawienia a opragromowanie według Sony jest najnowsze i nic . Bez zmian .
Witam,
Oto jakie inforamcje udało mi się uzyskać od supportu Sony:
Uprzejmie informuję, że aplikacja URL LOADER pozwala na podgląd każdej pierwszej strony witryn internetowych. Niestety nie jest to pełni funkcjonalna przeglądarka internetowa.
Wskazane zagadnienie nie jest usterką/problemem, a prawidłowym działaniem tej aplikacji.
Pozdrawiam