- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
kdl-32we610 nie mogę nagrywać filmów nocą, odpowiada że ochrona rodzicielska, stało się po aktualizj
Znaczy niby się nagrywają ale nie można ich odtwarzać z powodu komunikatu o zabezpieczeniach rodzicielskich.
I nawet nie wiem czy to wina oprogramowania tv sony, czy takie ograniczenia założył operator TOYA dostawca sygnału. Stało się po aktualizacji oprogramowania. Nie wiem jak odtwarzać i nagrywać filmów nocnych.
Podejrzewam że mój tv nie jest android ale nie umiałem zakwalifikować go do odpowiedniej grupy tematów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Masz rację, twój telewizor nie jest Androidem, więc odpowiednią grupą tematów jest "Inne telewizory" (Other TVs). Ale proszę, jeśli ponownie post tam, post w języku angielskim, jak ta społeczność jest prowadzona w języku angielskim. A może można znaleźć społeczność Sony w języku polskim, w zależności od tego, co jest najlepsze?
Możesz użyć Bing Translate do konwersji w obu kierunkach, jak robię tutaj.
Przykro mi, że nie mogę pomóc ci w swoim problemie, ale będziesz miał znacznie większe szanse na odpowiedź, jeśli opublikujesz post w języku angielskim.
My favourite bedtime reading is a Sony product manual…
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj,
zapytałam o to kolegów z Supportu i na początek polecają zapoznać się z tym artykułem:
Pozdrawiam, Agnieszka_J