Podziel się wrażeniami!
Witam!
Mam pytanko do znawców tematu. Wiem, że przez kombinację klawiszy i+,5,volume- ,power on można sprawdzić ilość przepracowanych godzin i ilość załączeń telewizora, ale mnie interesuje kombinacja i+,5,volume+ ,power on. Wyświetla się wtedy inna tabelka i coś można (chyba) w niej pozmieniać. Czy ktoś się orientuje co i czy jest to "opłacalne" . Może ktoś ma jakiś opis, albo jeżeli testował to by go stworzył. Może tu da się zmienić tą beznadziejną czcionkę???
Próbuj...
... a potem płać za wizytę w serwisie
Witaj,
odradzam wchodzenie do menu serwisowego a przede wszystkim jakichkolwiek zmian! To nie jest sposób na zmiany funkcji, a na uszkodzenie telewizora.
Dzięki za mnóstwo "konstruktywnych" odpowiedzi mr. sadam, ale ja dalej będę "naciskał", bo nie robienie niczego nie leży w mojej naturze. I nie mogę znieść tej czcionki, którą stworzyli chyba dla ludzi z zezem rozbieżnym (bez obrazy). No może nie tyle czcionki, ale odległości pomiędzy literami, są @#!@?@!, no wiecie jakie.
Inna możliwość jaka mi przychodzi do głowy to może ktoś (kumaty i chcący ) pokusiłby się o napisanie jakiegoś edytora (jeżeli to możliwe) do softu, który po zmodowaniu mógłby trafić do naszego pudełka
Może gdyby znana i szanowana firma jaką niewątpliwie jest Sony, bardziej liczyła się z opiniami, mailami i prośbami w innej formie setek użytkowników swoich urządzeń, to nie byłoby potrzeby zawracania głowy innym na forach takich jak to, pzdr.
rebep napisał(a):
I nie mogę znieść tej czcionki, którą stworzyli chyba dla ludzi z zezem rozbieżnym (bez obrazy). No może nie tyle czcionki, ale odległości pomiędzy literami, są @#!@?@!, no wiecie jakie.
rebep napisał(a):
Może gdyby znana i szanowana firma jaką niewątpliwie jest Sony, bardziej liczyła się z opiniami, mailami i prośbami w innej formie setek użytkowników swoich urządzeń, to nie byłoby potrzeby zawracania głowy innym na forach takich jak to, pzdr.
Nie zauważyłem, żeby czcionka na forum różniła się znacząco od tej na portalach informacyjnych.
Jeżeli lubisz grzebać to grzeb, ja Ci tylko napisałem czym to grozi.
O którą czcionkę w TV Ci się rozchodzi? O tą w menu? Czy też o napisy w filmach oglądanych z pendrive'a?
Nie chodzi mi o nieświadome grzebanie w ciemno na zasadzie "a jakoś to będzie", nie jestem milionerem i ogarniam czym to grozi.
sadam napisał(a):
Czy też o napisy w filmach oglądanych z pendrive'a?