Podziel się wrażeniami!
Mam problem z obsługa TV ktorego nie mogę znależć w instrukcjach obsługi. Mam TV podłaczony do internetu, ale po wejsciou w opcje Przeglarka internetowa, nie jestem w stanie zaladowac innej dtrony www poza firmową http://www.sony.pl/. Po prostu na górze ekranu domyslnie ustawia mi sie ta strona z rozszerzeniami, natomiast nie ma na ekranie żadnego miejsca na wpisanie innego adresu URL.
Prosze o pomoc, nie mam problemu z YouTube, moge praktycznie wczytac kazda strone muzyczna, natomiast w przegladarce podstawia mi sie tylko strona SONY i nie moge znalezc sposobu aby wpisac inny adres strony www.
Witaj.
Od tygodnia mam ten telewizor i korzystałem z przeglądarki może 2 razy ale nie miałem żadnego problemu. Nie mam teraz tv przed sobą i na 100% nie pamiętam ale po prostu wchodzisz na pasek adresu naciskasz ok i wpisujesz adres np. pilotem, tak jak sms. Rano wrócę do domu to jeszcze raz sprawdzę, jakby coś było inaczej.
pozdrawiam
Sprawdziłem jak wejdziesz w w przeglądarkę, naciskasz na pilocie "options" i wybierasz "wprowadzanie adresu url", a dalej to jak w smsie. pozdrawiam
Dokładnie tak. Adres możesz wpisać nie poprzedzając go znakami "www.", czyli np. wpisujesz samo "onet.pl". Znaki kasujesz naciskając zielony przycisk na pilocie.
Do tego przejrzyj sobie inne funkcje dostępne pod przyciskiem "Options". Bardzo przydaje się funkcja "Powiększenie". Jeśli często korzystasz z tym samych stron, to polecam spróbować zapisywać je w "Zakładkach". Znacznie przyspiesza to korzystanie z przeglądarki.