anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL-43w809- You Tube Automatycznie się włącza i podgłaśnia na maksa-Pilnie potrzebna pomoc

profile.country.PL.title
kuku07
Poszukiwacz

KDL-43w809- You Tube Automatycznie się włącza i podgłaśnia na maksa-Pilnie potrzebna pomoc

Siema

Potrzebuję Waszej pomocy, za którą z góry dziękuję, chodzi o to, że od wczoraj mam taki problem, że automatycznie włącza się You Tube i odtwarza mi teledyski i podgłasza na maksa. Po zatrzymaniu utworu stopem mam komunikat jak na zdjęciu, które wstawiłem, ale po ok minucie od nowa mi załącza jakieś teledyski (takie same jak wczoraj) i oczywiście podgłasza na maksa, dzieje się tak nawet jak wyłącze telewizor, sam się włącza i występuję ta sama sytuacja jak wcześniej, próbowałem resetu telewizora, ale bez efektu, sytuacja nadal występuje.20191130_123810.jpg

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
Ekspert_Sony
Community Team

Kuku07,

sprawdź proszę czy masz najnowszą wersję oprogramowania (5.435) i jeśli nie to spróbuj ja zaktualizować. Szczegółowe informacje jak to zrobić znajdziesz tutaj: https://www.sony.pl/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kdl-43w809c/articles...

profile.country.PL.title
kuku07
Poszukiwacz

Dziękuję za odpowiedź

Dziękuję za sugestię, właśnie zaktualizowałem telewizor i wykonałem reset przytrzymując guzik power na pilocie i póki co spokój i niech tak zostanie. Mam jeszcze jedno pytanie, czy ta wersja 5.435 jest na pewno do mojego modelu W809C, bo na podanej stronie do pobrania tej aktualizacji nie ma tam mojego modelu, natomiast, po tej aktualizacji, którą teraz wykonałem mam wersję: PKG5.417.0177EUA

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Aktualizacja do Twojego modelu znajduje się w linku poniżej:

https://www.sony.pl/electronics/support/lcd-tvs-android-w75xc_w80xc-series/kdl-43w809c/downloads/000...

Po jej wgraniu powinieneś mieć wersję zgodnie z opisem poniżej:

• Jeśli wersja oprogramowania ma numer „PKG5.435.xxxx” lub wyższy, aktualizacja oprogramowania przebiegła pomyślnie.
  • Jeśli wersja oprogramowania ma numer niższy niż „PKG5.435.xxxx”, ponownie pobierz i zainstaluj aktualizację.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
kuku07
Poszukiwacz

Dziękuję, właśnie pobieram i instaluję aktualizacje z podanej strony i mam nadzieję, że już wszystko będzie o.k.