anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL-46CX520

profile.country.PL.title
zbistyr
Użytkownik

KDL-46CX520

Czy ktoś podłączał kamerę internetową do SKYPE.USB nie widzi kamer.Próbowałem 2 sztuki w tym jedna Logitech HD , brak wideo ,fonia jest.Może ktoś miał taki sam problem.

8 ODPOW. 8
profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

Nie działa i nie będzie póki co działało nic poza kamerką Sony CMU-BR100. TV to nie komputer więc dodatkowych sterowników nie można doinstalować więc pozostaje póki co tylko ten jeden model.

Pozdrawiam
cogito

profile.country.PL.title
zbistyr
Użytkownik

Dzięki za pomoc.Pozdrawiam.

profile.country.PL.title
Brus..
Poszukiwacz

:c37
panowie sprzedawcy w Euro RTV-AGD zapewniają działanie Tv Sony z kamerami Logitech
w Skype - czytali o tym w specyfik.

profile.country.PL.title
zbistyr
Użytkownik

Kupiłem.4setki,drogo.Jutro dostanę.Jestem ciekaw czy towar wart ceny?

cogito.
Początkujący

Brus, wielkie dzięki za informacje :thumbsup: . Fajnie było by to sprawdzić. Wiesz coś więcej ponad to co napisałeś? Wiesz może o jakie modele kamerek chodziło? Mam ograniczone zaufanie do tej wiadomości...

styrc, ta kamerka ma bardzo dobry poziom i nie będziesz na nią narzekał. Sporo już o niej pisaliśmy na forum. Możesz znaleźć więcej informacji w kilku wątkach ( :c49 ). A jeśli masz jakieś konkretne pytanie to śmiało tutaj:)

Pozdrawiam
cogito

zizi-----
Początkujący

z QuickCam Pro5000 nie działa, tylko dźwięk

poz.

profile.country.PL.title
zbistyr
Użytkownik

Pięknie żarło i zdechło.Do przedwczoraj wszystko chodziło super.Od wczoraj nie mogę zalogować się do SKYPA.Reszta widżetów i przeglądarka internetowa pracuje prawidłowo.Nie pomaga przywracanie ustawień fabrycznych ani wyłączanie z sieci .Pozostało podłączyć inną kamerę a jak nie pomoże to TV do naprawy,chyba że coś przegapiłem i chętnie poznam inne możliwości sprawdzenia i porady.Z góry dziękuję.

stubbs.
Użytkownik

Wątek już był poruszony TUTAJ.

Pozdrawiam Stubb