Podziel się wrażeniami!
Witam
Jak wkładam w telewizorze w port USB pendrive to na ekranie telewizora pojawia się komunikat o wykryciu Urządzenia USB. Niestety jak wchodzę w Menu "Podłączone Urządzenia" to nie ma do wyboru podłączonego urządzenia USBi nie mogę odtworzyć plików na nim nagranych. Wcześniej wszystko działało. Przetestowałem na kilku penach i na wszystkich portach USB i sytuacja bez zmian. Prosze o pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Przyszło mi jeszcze do głowy by wyłączyć TV z sieci. I rzeczywiście odłączenie na jakieś 3 minuty poskutkowało. Problem zniknął. Zastanawiam się co było przyczyną że tak się stało. Dziękuję za podpowiedź.
Przy okazji ciekawy jestem czy Sony nie wspiera już tego modelu TV? Kiedyś było aktualizowane oprogramowanie a od dłuższego czasu nie ma już nowych softów do pobrania z neta.
@SShark1313na początek miękki restart z pilota może pomoże dłużej zielony przycisk Power na pilocie.
Spróbowałem. Niestety nie pomogło.
Przyszło mi jeszcze do głowy by wyłączyć TV z sieci. I rzeczywiście odłączenie na jakieś 3 minuty poskutkowało. Problem zniknął. Zastanawiam się co było przyczyną że tak się stało. Dziękuję za podpowiedź.
Przy okazji ciekawy jestem czy Sony nie wspiera już tego modelu TV? Kiedyś było aktualizowane oprogramowanie a od dłuższego czasu nie ma już nowych softów do pobrania z neta.