Podziel się wrażeniami!
Witam
Od jakiegoś czasu mam duży problem z uruchomieniem jakiejkolwiek aplikacji na telewizorze wspomnianym w tytule. Działa mi tylko Youtube oraz Netflix (bo mają bezpośredni przycisk w pilocie). Próba uruchomienie czy to np. Player.pl albo Ipla z menu: Wszystkie aplikacje kończy się wyświetleniem komunikatu: "Nieprawidłowe ładowanie polityki prywatn." czy coś podobnego. Czy ktoś spotkał się już z takim problemem? Jak go rozwiązać?
Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
W chwili obecnej tylko przez USB jest możliwość, tylko Ja nie mogę ponieważ ciągle mi wyskakuje problem z usb że nie można zainstalować w tym trybie tv, ale Ci może pojdzie
Zaaktualizowales system do v8.533?
Nie, gdyż jak klikam na "aktualizację oprogramowania" to mówi, że nie ma żadnych aktualizacji dla mojego telewizora.
Dodam, że [Ustawienia] > [Pomoc techniczna] > [Inicjalizuj informacje osobiste] nie rozwiązało problemu.
W chwili obecnej tylko przez USB jest możliwość, tylko Ja nie mogę ponieważ ciągle mi wyskakuje problem z usb że nie można zainstalować w tym trybie tv, ale Ci może pojdzie
Dzięki, aktualizacja oprogramowania rozwiązała problem.
Normalnie Ci poszło bez żadnych przeszkód bo Ja walczę z moim błędem ciągle mi wyskakuje "w biezacym trybie tv aktualizacja oprogramowania nie jest dostepna"
Tak, przeszło mi przez USB bez problemu.