anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kdl-49we750: nieprawidłowe ładowanie polityki prywatn.

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
borek1q
Poszukiwacz

kdl-49we750: nieprawidłowe ładowanie polityki prywatn.

Witam

Od jakiegoś czasu mam duży problem z uruchomieniem jakiejkolwiek aplikacji na telewizorze wspomnianym w tytule. Działa mi tylko Youtube oraz Netflix (bo mają bezpośredni przycisk w pilocie). Próba uruchomienie czy to np. Player.pl albo Ipla z menu: Wszystkie aplikacje kończy się wyświetleniem komunikatu: "Nieprawidłowe ładowanie polityki prywatn." czy coś podobnego. Czy ktoś spotkał się już z takim problemem? Jak go rozwiązać?

Pozdrawiam

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
Spidqq
Użytkownik

W chwili obecnej tylko przez USB jest możliwość, tylko Ja nie mogę ponieważ ciągle mi wyskakuje problem z usb że nie można zainstalować w tym trybie tv, ale Ci może pojdzie

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 ODPOW. 6
profile.country.PL.title
Spidqq
Użytkownik

Zaaktualizowales system do v8.533? 

profile.country.PL.title
borek1q
Poszukiwacz

Nie, gdyż jak klikam na "aktualizację oprogramowania" to mówi, że nie ma żadnych aktualizacji dla mojego telewizora.

Dodam, że [Ustawienia] > [Pomoc techniczna] > [Inicjalizuj informacje osobiste] nie rozwiązało problemu.

profile.country.PL.title
Spidqq
Użytkownik

W chwili obecnej tylko przez USB jest możliwość, tylko Ja nie mogę ponieważ ciągle mi wyskakuje problem z usb że nie można zainstalować w tym trybie tv, ale Ci może pojdzie

profile.country.PL.title
borek1q
Poszukiwacz

Dzięki, aktualizacja oprogramowania rozwiązała problem.

profile.country.PL.title
Spidqq
Użytkownik

Normalnie Ci poszło bez żadnych przeszkód bo Ja walczę z moim błędem ciągle mi wyskakuje "w biezacym trybie tv aktualizacja oprogramowania nie jest dostepna"

profile.country.PL.title
borek1q
Poszukiwacz

Tak, przeszło mi przez USB bez problemu.