Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Czy coś Wam wiadomo na temat aktualizacji tego modelu? Sony miało na jesieni 2017 r. wypuścić aktualizację do Androida 7.0. Jak na razie wyszła łatka 3.925 (PKG3.925.0140EUA) do Androida 6.0 i cisza....
Czy mógłby się, m.in. wypowiedzieć przedstawiciel producenta na ten temat.
Dziękuję
Rozumiem, że czarny ekran po około 5 - 10 sekundach od wlączenia telewizora to nowa funkcjonalność telewizora? 🙂 Przedostatnia aktualizacja TV powodowała losowe restarty TV podczas wyłączania i chcąc nie chcąc zostałem zmuszony do kolejnej. Po kolejnej restarty nie wystepują - zamiast tego po włączeniu TV i wyświetleniu jakiegoś programu pojawia się czarny ekran, na któym trzeba nacisnąć przycisk TV na pilocie.
Osoby odpowiedzialne za wytwarzanie oprogramowania i testowanie powinny zostać zwolnione w trybie natychmiastowym.
Horror - tyle w temacie.
Witam,
Proponuję bez nerwów. Wykonaj factory restart, który przywróci ustawienia fabryczne tv. Spróbuj to wykonać i daj znać czy pomogło. U mnie aktualizacja przeszła bez problemu. Aktualizowałem z poprzedniej wersji oprogramowania. Nie wykonywałem, co prawda przywrócenia ustawień fabrycznych ponieważ u mnie wszystko działa ok, ale być może u Ciebie jest to koniecznością. Pozdrawiam
Właśnie factory reset to największy problem. Jak nie będzie wyjścia to zrobię, ale trochę szkoda mi czasu na przywracanie wszystkich ustawień.
Teoretycznie możesz jeszcze odłączyć kabel z gniazdka na pare minut. Czy coś da nie wiem.