anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL50W656A-problem z netem

dariooo51
Poszukiwacz

KDL50W656A-problem z netem

Witam-zaczne od tego ze zakupiony model jesli chodzi o funkcjonalnosc i oddanie barwy kolorow i dzwięków poprostu bajka poza jednym ale.....Jako ze jest to model z mozliwoscia podpiecia inter bezprzew.mam podlaczony do niego internet wi-fi-Moje łacze to predkosc w granicach 9-10 Mb wiec wykluczam slaba sile sygnalu -a co sie dzieje?-otóz po wejsciu w przegladarke bardzo ciezko wchodza mi strony albo wcale nic sie nie pokaze jak wpisze adres url-Najgorsza sytuacja jest gdy otworze juz google i wpisze tam cokolwiek ....nawet sony i przejde z dostepu pilota na szukaj....niemam zadnej reakcji-poprostu ekran bezczynny i nic sie nie dzieje--szukalem juz w opisie...moze jakis blad robie ale nic nie znalazlem-Prosze o pomoc...porade jak sobie poradzic z tym aby wszystko funkcjonowalo jak powinno-...moze gdzies robie blad?...tylko gdzie?....Pozdr.

1 ODPOWIEDŹ 1
dariooo51
Poszukiwacz

Witam ponownie-Wielu czyta ale nikt nie odpowiada-......Otóz sprawa sie rozwiazała-ten model tak ma-po wejsciu w zakladki i wybraniu strony -strona laduje sie ok 5-7 sek.-rozmawiajac z kilkoma osobami ktorzy maja podobny sprzet maja tak samo-jesli chodzi zas o przegladarke google to po wpisaniu hasla musze wybrac grafike by pokazala mi sie opcja internet-i wtedy wchodze na ta strone co chce....troche zawiłe ale tak jest....i tak chyba pozostanie...chyba ze ktos mi tutaj cos podpowie .

Mam dodatkowe pytanie odnosnie tego modelu-wiele witryn z filmami ma filmy udostepnione w Adobe Flash Playerze-a ten model tej wtyczki nie posiada-Znalazłem cos takiego w necie LINK  ale niewiem jak to zainstalowac a pozatym czy jest wogóle taka mozliwosc?-dodam jeszcze ze tv jest na gwarancji i jak to sie ma do ew. jej utraty gdyby byla taka mozliwosc ze mogłbym to zainstalowac-Jak u Was to wyglada?-prosze odpowiedzcie mi choc niewiele na ten tematPozdr.