Podziel się wrażeniami!
Proszę o pomoc w wyborze klawiatury do Bravia xe7096 która najlepiej współpracuje z tv ?
Cześć,
Czy szukałeś już w innych wątkach na naszym forum? Ten temat z pewnością był już poruszany, być może pomoże Ci w wyborze odpowiedniej klawiatury
Pozdrawiamy,
Zespół Sony
Szukałem ale nic nie znalazlem
Jak będziesz miał okazję, to przetestuj np. Rapoo K2600. Dlaczego ta? Bo tańsza od innych np od Microsoft All In One. W podobnej cenie do Rapoo jest Logitech K400, ale o tej różnie piszą.
Dziękuję bardzo za poradę czy ta rapoo współpracuje dobrze z moim modelem Sony ?
Słyszałam że k 400plus ma problemy na YouTube
marek_j napisali:Jak będziesz miał okazję, to przetestuj np. Rapoo K2600. Dlaczego ta? Bo tańsza od innych np od Microsoft All In One. W podobnej cenie do Rapoo jest Logitech K400, ale o tej różnie piszą.
Mam ten sam moedel telewizora. Niestety nie miałem okazji przetestować żadnej z tych klawiatur. Chętnie zapoznam się z doświadczeniami innych użytkowników. Jak kupowałem swój telewizor sprzedawca polecał mi klawiaturę Microsoftu.
Mi w sklepie sprzedawca polecał Logitech k400plus ale powiedział też że niektórzy klienci mówią że na YouTube przycina i trzeba wchodzić przez przegladarke.Musze podejść do sklepu i sprawdzić na bravi