anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kolejne funkcje znikają

stojak123
Użytkownik

Kolejne funkcje znikają

Nasze smart tv już nie będą takie smart. Po YOUTUBE kolejne funkcje znikają.https://www.sony.pl/support/pl/content/cnt-hn/prd-tvhc/Facebook-stop-announcement/KDL-48W605B        https://www.sony.pl/support/pl/content/cnt-hn/prd-tvhc/Internet_features/KDL-48W605B   Koniec świata co to pseudo Sony wyprawia. Pytanie do Sony. Czy zostawicie obsługę tunera DVB-S czy też go wyjmiecie z mojego tv? Chciałbym zainwestować w moduł cam ale nie wiem czy warto.

8 ODPOW. 8
profile.country.pl_PL.title
plukaszcz
Użytkownik

Pięknie - już widze te rzesze nowych klientów pędzących do sklepu by kupić najnowszy super hiper model Sony po to aby móc skorzystać z Facebooka :laughing:

Spoiler

profile.country.PL.title
lakier666
Poszukiwacz

W zasadzie ja tych wszystkich pierdół typu "super" czy "zaproś znajomych" w ogóle nie używałem, wiec mi to obojętne. Planowałem natomiast zakupić kamerkę do Skype'a i teraz nie wiem czy w ogóle jest sens skoro takie czystki Sony **. A kto wie co będzie następne...

Powód edycji: post zawierał słowa, które nie są zgodne z regulaminem forum.

profile.country.PL.title
makgajwerek
Poszukiwacz

NIGDY WIĘCEJ PRODUKTÓW SONY!!!! TA FIRMA ZESZŁA NA PSY. 

rejtan47
Nowicjusz

Niestety, jestem rozczarowany ograniczaniem możliwości korzystania  z   niektórych funkcji. Często korzystałem np. z You Tube. Obecnie pozbawiono mnie  tej przyjemności nie tylko na telewizorze, ale i na blu rayu. Od pewnego czasu zastanawiam się nad wyborem nowego laptopa i aparatu fotograficznego firmy Sony. Teraz muszę swoje zainteresowanie przenieść na inną markę, bo nie wiadomo, czego mozna się po Was spodziewać !

Mimo wszystko, dziękuję za dotychczas bezawaryjne korzystanie z Waszych produktów. 

profile.country.PL.title
Svada1
Poszukiwacz

Cały posiadany sprzęt od wielu lat to sony, pomimo wpadki z wypływem danych osobowych- zaufałem. Teraz już nie, będę wszystkich informował- kupujesz sprzęty a później działają tylko trochę i bez niektórych funkcji.

Słabo- z handlowym pozdrowieniem. Jest jeszcze kilka firm .

mbachara
Poszukiwacz

i tu sie zgadzam

z mojego modelu znikneła picasa a teraz youtube z obydwu niestety często korzystałem ;( (model z grudnia 2011)

tu pytanie do sony czy aktualizacja oprogramowania jest niemożliwa?

chociaż i tak stoje przed wyborem nowego do drugiego pokoju i bedzie to pewnie samsung bo czemu nie a może będzie lepiej bo nowy sony 55cali tez za np. dwa lata może okazać się za stary na niektóre aplikacje

pozdrawiam

profile.country.PL.title
makgajwerek
Poszukiwacz

Od ponad miesiąc YT nie działał, aż wczoraj niespodzianka zaskoczył, nie wiem na jak długo.
Cała ta sparwa ze smart TV Sony bardzo mnie irytuje. Zamówiłem już TV Boxa i problemy niedługo skończą się.
Każdemu odradzam zakup TV Sony bo później brak wsparcia, nie wpominając już o tym, że cała aplikacja muli okropnie, wyszukiwanie filmów v vod tvp czy tvnplayer woła o pomstę do nieba.

profile.country.PL.title
Waszko80
Użytkownik

FBOX ATV u mnie śmiga od tyogdnia i jestem zadowolny. Co prawda Android TV a nie pełny ale i tak jest ok.