Podziel się wrażeniami!
Kupiłem i jestem zadowolony z TV - z tym kątem widzenia to co w innych opiniach to nie jest tak do końca - jeśli ogląda się TV od tyłu to może i źle się ogląda ale to mały szczegół. Natomiast wielką porażką jest pilot - jego pół okrągła obudowa to porażka - trzymając w ręku i przyciskając klawisze potrafi się przesuwać w ręku. Jest źle wyważony i przeważnie odwrotnie się go chwyta - intuicyjnie. Plus to klawiatura numeryczna - bo jest w środku, jednak przy trzymaniu w nacięciu jakie producent SONY zrobił nie jest człowiek w stanie dosięgnąć palcami do niższych klawiszy. Najlepiej operuje się pilota przy trzymaniu oburącz - to porażka koncernu SONY. Karbowane - nacięcia na spodzie pilota to miejsce dla potu i brudu z rąk - siedlisko syfu !!!!! Posiadam wiele urządzeń SONY i to jest najgorszy pilot na świecie - minus za pilota i minus za pilota i jeszcze raz minus do potęgi za pilota.Klawisze kolorowe - bo było by smutno - niczemu nie są przypisane - nie działają - to też porażka. Naciskając klawisz prawy na TV wyświetla się z lewej - to tak po Chińsku - od tyłu. Brak logiki przy programowaniu - może to TV dla inteligentnych. Na pilocie jest mały napis MADE in CHINA - nic dodać nic ująć. Za TV - ocena na 7 w skali do 0-6 - to jest super produkt a pilot -100 w skali do 0-6. Jeśli pilot zniechęci oglądaczy to niech kupią inną markę TV - nawet niech to będzie Daewoo - będzie miał lepszy pilot )
Zalety produktu Zalety produktu
TV - obraz - nie ma w swojej klasie konkurenta
Wady produktu Wady produktu
PILOT i pilot i jeszcze raz pilot.
Ktoś go robił po pijaku !!!! i wziął kupę kasy za tandetę. Znalezienie go po ciemku - graniczy z cudem !!!!Jest czarny i czarny i czarny. Brak logiki pomiędzy przyciskami na pilocie w odzwierciadleniu na monitorze wszystko na odwrót !!!!!!
CS Bielsko - i tu się z Panem nie zgodzę - każdy z nas ma inną wrażliwość słuchową.
Każdy z koncernów produkujących sprzęt HiFI ma swoją specyfikę. Na jednym lepiej słychać Chopina a na drugim Hansa Zimmer-a.
Na ten temat można polemizować miesiącami.
Sony w tym wypadku (ale tylko według mnie jest na 4 miejscu w skali do 10) słuchając muzyki Hansa Zimmera. Nie będę pisał jaka firma (oczywiście według mnie) wyszła na najwyższym poziomie - mi Sony całkowicie wystarcza - złotych płyt nie posiadam.