anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Który z nowych modeli Bravia najatrakcyjniejszy?

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Który z nowych modeli Bravia najatrakcyjniejszy?

Dziś zastanawiałem się nad tym. Ciężko dojść do jednego wniosku. Oczywiście, można "atrakcyjność" można rozumieć na dwa sposoby. Dlatego chyba warto rozpatrzeć oba:
1. najatrakcyjniejsza Bravia pod względem - stosunek cena do jakości
2. najatrakcyjniejszy nie patrząc na cenę.
Co o tym uważacie?

36 ODPOW. 36
3943-----
Początkujący

Witam
Sorry Zimny, wyjaśniliśmy sobie (i nie tylko) parę drobiazgów.
Ja osobiście stawiam na 3D, ale w innej formie niż teraz.
Nagle wyszło na to, że producenci trafili w rynek (kolejne zapowiedzi transmisji w 3D) a po tempie w jakim się to wszystko odbywa, to raczej strzał w 10. Ponadto nie wydaje mi się, aby było kwestią odległej przyszłości zdjęcie widzom z oczu osławionych okularów. Przez to ja osobiście na obecnym etapie do 3D podchodzę raczej ostrożnie, bo ewentualny wyścig technologiczny rekinów, może w dość krótkim czasie wiele zmienić.
Kończąc, z mojego punktu widzenia raczej EX500 z naciskiem na "mojego punktu widzenia"
Pozdrawiam :c18
PS
Dzięki CS Bielsko, wyszło na to że w sześciu linijkach można zmieścić wiele stron - w przystępny i zrozumiały sposób zebrać to do kupy.Sama nazwa full LED jest taka jakaś? bo
jak sam napisałeś wszystkie telewizory ze świetlówkami to Full świetlówka

oldguest
Początkujący

wszystkie telewizory ze świetlówkami to Full świetlówka

:smileyhappy:

Koniec :c26

3943-----
Początkujący

Witam
Niemal jak na zamówienie
Moja chrzestna poprosiła mnie o radę w wyborze TV
ma być Sony
ma mieć 32"
budżet koło 2.5k PLN
Ma być dobry
tak sprecyzowaną niewymagającą listę życzeń przeanalizowałem i wyszło ex500 i W5740
raczej ful świetlówki bo bariera cenowa robi swoje. Przyczym pojawił się prozaiczny problem, o ile na temat ex można znaleźć bez problemu opisy techniczne to w przypadku W gdzieś między wierszami wyłowiłem ;podświetlany pilot ; zdolność wczytania do pilota obsługi innych urządzeń, zresztą szkoda wyliczać. Pytanie jest proste i nawet nie przytoczę, wiem tylko że w jednym z poprzednich postów powinienem uwzględnić W 5740.

Pozdrawiam :c18

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

No ale temat dotyczy nowych modeli (czytaj modele roku 2010) a W5740 jest już raczej nie produkowany, z dostępnością też pewnie nie jest lekko.

tomekkk-----
Początkujący

Ale zamieszaliście temat. Z poprzednich modeli klasą samą w sobie bez wątpliwości jest w5xxx. Mam w5810 i rewelacja. Szkoda ze nie ma internetu w bardziej rozbudowanej postaci.

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Temat wątku to:
"Który z nowych modeli Bravia najatrakcyjniejszy?"
Proszę się trzymać tematu.
Antygłup jeśli chcesz porozmawiać o podświetleniu albo o W5740 to załóż nowy wątek w odpowiednim dziale. Powtarzam to drugi raz, a Ty po raz kolejny zaczynasz odbieganie od tematu. Uważaj, bo niektórzy mogą zacząć wątpić w Twój nick ;)

3943-----
Początkujący

Witam
Naprawdę się poprawię.
Na usprawiedliwienie powiem że całkiem zbił mnie z tropu 3 post w temacie i niefrasobliwie wyszło jak wyszło.
Sorry i na razie. :c31